Heliövaara ja Glasspool iskivät puolivälieriin Roomassa – ”Elämä on todella hienoa”

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool voittivat toisella kierroksella Australian Thanasi Kokkinakisin ja Yhdysvaltain Frances Tiafoen.

Lloyd Glasspool (vas.) Harri Heliövaara ovat vahvassa vedossa. Kuva viime joulukuulta.

12.5. 18:48

Suomalaispelaaja Harri Heliövaara eteni brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa puolivälieriin Rooman ATP Masters -tennisturnauksen miesten nelinpelissä. Heliövaara ja Glasspool voittivat toisella kierroksella Australian Thanasi Kokkinakisin ja Yhdysvaltain Frances Tiafoen 6–3, 3–6, 10–8. Kokkinakis on Australian avointen hallitseva nelinpelivoittaja.

Heliövaara ja Glasspool voittivat avauskierroksella Joe Salisburyn ja Rajeev Ramin, jotka ovat nelinpelissä maailman ykköspari.

”Elämä on todella hienoa. Ottelu oli todella erilainen kuin eilen [keskiviikkona]. Nyt oli vastassa kaksi kaksinpelaajaa, jotka tuntuivat olleen todella rennolla asenteella liikkeellä. Voitimme olemalla parempi nelinpelitiimi”, Heliövaara sanoi Tennisliiton tiedotteessa.

Heliövaara ja Glasspool kohtaavat puolivälierissä joko Juan Sebastian Cabalin ja Robert Farahin tai John Isnerin ja Diego Schwartzmanin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut