Frölunda värväsi MM-kisapaikkaa Leijonissa tavoittelevan Jere Innalan

Valkeakosken Kiekko-Ahman kasvatti Jere Innala siirtyy HIFK:sta Ruotsiin.

Jere Innala edustaa ensi kaudella göteborgilaista Frölundaa.

7.5. 18:19

Jääkiekon Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Frölunda kiinnitti kaksivuotisella sopimuksella suomalaishyökkääjä Jere Innalan, joka edusti tämän kauden Helsingin IFK:ta.

Innala, 24, kuuluu Suomen miesten maajoukkueen MM-leiriryhmään ja on mukana tänä viikonloppuna Tukholmassa pelattavassa EHT-turnauksessa. Hän pelasi viime keväänä MM-kilpailuissa ja saalisti MM-hopean lisäksi kymmenessä ottelussa pisteet 2+3=5.

"Hän on intensiivinen ja luova pelaaja huippuominaisuuksilla. Hän on hyvässä iässä ja pelannut monta tehokasta kautta Suomen liigassa”, Frölundan urheilujohtaja Fredrik Sjöström kertoi göteborgilaisseuran verkkosivuilla.

Innala teki HIFK:lle pisteet 18+30=48 runkosarjassa ja oli joukkueen tehokkain pelaaja myös pudotuspeleissä, joissa kuudessa ottelussa syntyi 3+5=8.

"Haluan ottaa seuraavan askeleen ja kehittyä ja tiedän, että teen sen SHL:ssä ja huippujoukkue Frölundassa”, Innala kommentoi.

Valkeakosken Kiekko-Ahman kasvatti Innala pelasi juniorivuosina myös Lempäälän Kisan ja Kooveen junioreissa, kunnes päätyi HPK:hon. Hämeenlinnassa Innala teki läpimurtonsa liigatasolla ja oli keväällä 2019 voittamassa Suomen mestaruutta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut