VaLePa ja Akaa-Volley saavat vastaansa miesten lentopalloliigassa ensi kaudella uuden tulokkaan

Kyyjärven Kyky voitti Ykkössarjan mestaruuden. Liigapaikka avautui, kun oululainen Etta suljettiin aiemmin keväällä sarjasta.

Kyyjärven Kyky varmisti lentopallon Ykkössarjan mestaruuden Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa Lempo-Volleyta vastaan.

5.5. 19:15

Kyyjärven Kyky pelaa ensi kaudella uutena joukkueena miesten lentopalloliigaa. Liigan pääsarjaryhmä myönsi seuralle keskiviikkona liigalisenssin.

KyKy voitti Ykkössarjan mestaruuden. Liigapaikka avautui, kun oululainen lentopalloseura Etta suljettiin aiemmin keväällä sarjasta.

Liigakarsintoja ei pelattu, ja KyKy sai oikeuden hakea liigapaikkaa.

"Hienoa saada uusi paikkakunta ja seurayhteisö mukaan Mestaruusliigaan. Kyyjärven Kyky on tehnyt todella pitkään ja uskollisesti työtä seuran kehittymiseksi liigatasolle”, kommentoi lentopalloliigan johtaja Riia Martinoja tiedotteessa.

Keski-Suomessa sijaitsevan Kyyjärven liikuntahallissa voi pelata runkosarjan kotipelit ensi kaudella poikkeusluvalla. Halli ei ole liigaan tarpeeksi korkea.

Kyyjärvellä on vain 1 200 asukasta ja kokonsa puolesta Suomen kuntaluettelossa sijalla 287. Siitä tulee todennäköisesti Suomen pienin paikkakunta, jossa on pelattu palloilulajin pääsarjaa.

Kyky voitti Ykkössarjan finaaleissa lempääläläisen Lempo-Volleyn niukasti ratkaisevassa lisäerässä ja otteluvoitoin 2–1.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut