Leijonien MM-peleihin voi yhä saada lippuja – tämä on tilanne kisojen lipunmyynnissä juuri nyt

Tampereella pelattaviin jääkiekon MM-kisojen otteluihin ja jopa finaaliin on edelleen saatavilla lippuja.

Jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa ja Tampere toimii kisojen päänäyttämönä. Arkistokuva Nokia-areenasta huhtikuulta.

5.5. 17:31

Aamulehti

Kaikkiin Suomen peleihin jääkiekon MM-kisoissa on edelleen saatavilla lippuja. Suomen ottelut ja kisojen pudotuspelit pelataan Tampereella 13. toukokuuta alkavassa turnauksessa.

Jääkiekon MM-kisojen 2022 pääsihteeri Heikki Hietanen kertoo Aamulehdelle, että lippuja on vapautunut lähiaikoina esimerkiksi matkatoimistojen kiintiöistä. Myös hallin kisakuntoon rakentamisen yhteydessä on pystytty vapauttamaan paikkoja myyntiin.

”Nyt näemme, paljonko esimerkiksi kommentaattoripaikat ja studiot vievät tilaa.”

Lue lisää: Enää yhdeksän päivää kisoihin – Näin Tampereesta tehdään pikavauhtia MM-jääkiekon kisakaupunki: Tämä kaikki keskustassa nyt muuttuu

Hietanen vinkkaa, että uusia lippuja vapautuu kaikkiin otteluihin lähipäivinä, myös viikonloppuna. Myös finaaliin on tulossa lisää paikkoja myyntiin.

”Lipunmyynti on edennyt kohtuullisen hyvin. Kun Suomi ei jonain päivänä pelaa, lippuja on silloin enemmän vapaana.”

Tyhjiä katsomoita täytetään muun muassa Tampereen kaupungin koululaisille jakamilla ilmaislipuilla.

Lipunmyynnin tilanne torstaina 5.5. iltapäivällä:

Kisojen avauspäivänä pelattavaan Suomen ja Norjan välisen pelin vapaista lipuista suurin osa on yläkatsomoissa sijaitsevia ykköskategorioiden lippuja, joiden hinta on 175 euroa.

Heti seuraavana päivänä lauantaina pelattavaan Suomen ja Latvian väliseen otteluun on tarjolla Norjan peliä enemmän lippuja, joiden hinnat ovat pääosin 145–175 euroa. Tarjolla olevat paikat sijaitsevat pääosin päätykatsomossa. Torstaina otteluun on myös saatavilla 700–800 euroa maksavia Vip-lippuja.

Maanantaina 16. toukokuuta pelattavaan Suomi-Yhdysvallat -otteluun on tarjolla vain yli 200 euroa maksavia ottelulippuja.

Keskiviikkona 18. toukokuuta pelataan Suomen ja Ruotsin välinen ottelu. Siihen lippuja on saatavilla enää vähän. Yksittäisiä päätykatsomon hajapaikkoja oli torstai-iltapäivällä vielä tarjolla 205 euron hintaan. Tarjolla oli myös Vip-lippuja, joiden arvo on 838 euroa.

Britannia ja Suomi kohtaavat Nokia-areenalla perjantaina 20. toukokuuta. Jos mielii peliin vielä lipun saada, on yläkatsomon muutamien jäljellä olevien lippujen hinta 155 euroa. Vip-lippuja on vielä tarjolla 700 eurosta alkaen.

Seuraavana päivänä lauantaina Suomi kohtaa Itävallan. Peli on käytännössä loppuun myyty joitain Vip-paketteja lukuun ottamatta.

Lue lisää: Yksi MM-kisavieraiden pääkulkureiteistä Nokia-areenalle on ruokottomassa kunnossa – Otimme yhteyttä kunnossapidosta vastaavaan ja saimme lupauksen

24. toukokuuta alkulohkon pelissä Suomi kohtaa Tšekin. Tonnilla saa Vip-lipun, 175 eurolla halvimman katsomolipun areenan päädystä yläkatsomosta. Myös kalliimpia reilun 200 euron arvoisia päätypaikkoja on vielä saatavilla.

Kisojen pudotuspeleihin ja finaalin on vielä saatavilla lippuja. Finaalilippujen hinnat lähtevät tällä hetkellä 305 eurosta.

Myös halpoja lippuja havitteleville on tarjolla mahdollisuuksia, tosin ei menestyneimpien maiden peleissä. 34 eurolla on mahdollisuus päästä seuraamaan esimerkiksi sunnuntaina 15.5. naapurimaa Norjan ja Britannian välistä ottelua. Vielä halvemmalla pääsee katsomaan Britannian ja Itävallan peliä, kun halvimmasta peruslipusta tarvitsee pulittaa 22 euroa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut