Pitkältä tauolta palannut Keystone Bullseye ehti takaakin korjaamaan potin Teivossa

Jukka Torvinen ohjasti Keystone Bullseyen kauden avausvoiton Teivon tammalähdössä.

3.5. 21:37

Kenttä kääntyi lämminveritammojen täyden matkan ryhmässä Teivon raviradan loppusuoralla. Kun kärki avasi ensimmäisen puolikkaan kymppiä ja kierros mentiin neljäätoista, kolmannesta parista ulkoa kirinyt Jukka Torvisen Keystone Bullseye korjasi lopussa potin. Pitkältä tauolta palanneen tamman voittoaika oli 15,7a/2 100 metriä.

”Koska keulapaikka vaihtui niin useasti, meidän oli noustava sisäradalta ulos. Hevonen teki viime vuonnakin kovia lopetuksia, kun se sai sopivia juoksuja. Tamman vauhti vain kiihtyi maalia kohti”, kertoi Jukka Torvinen.

Lähtöä pitkää johtanut Olli Koivusen suosikki Meet Me In Shade kangistui lopussa ja jäi toiseksi.

Ohjastajavelho Antti Teivainen käytti juoksulangan kutosradan hyväkseen kolmivuotiaiden lämminveristen Nuorten sarjassa 2022. Teivainen kaasutti Noren Luxin johtoon ja veti joukkoa maaliin asti. Ruunan uran ensimmäinen voitto tuli ajalla 17,3/2 100 metriä.

"Koska omistajaltakin tuli ohjeita, että voin vain päästää eteenpäin, niin lisäsin jo viimeisellä takasuoralla vauhtia. Se oli tällä kertaa oikea taktiikka”, Teivainen sanoi.

Toto5-pelin lappujen karsinta jatkui kylmäveristen 2 100 metrin tasoitusajossa, kun Jere Kiveinen käänsi neljänkympin pakilta startanneen Kretonkin voittajaesittelyyn. Ruunan kauden toinen tolppa tuli ajalla 28,6/2 140 metriä.

”Voitto ei ollut yllätys, koska hevonen teki tosi hienon juoksun laukan jälkeen viime perjantaina Turussa. Kengät olivat poissa pitkästä aikaa ja siitä oli ruunalle iso hyöty”, Kiveinen totesi.

Yllätykset jatkuivat vitospelin neljännessäkin kohteessa. Sen korkkasi Hannu Hietasen Indyana Joness. Viimeisen Toto5-pelin lähdön vei Jarmo Saarelan Unique’s Smile ja oikea rivi palautti peräti 28 316, 11 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut