Classic-tähti poissa maanantain finaalista – edellispelin taklaus toi pelikieltoa, katso video tilanteesta

Classicin Nico Salo kärsii yhden ottelun pelikiellon kuudennessa salibandyfinaalissa, joka pelataan maanantaina Nokian jäähallissa.

Classicin Nico Salo on pelikiellossa maanantain salibandyfinaalissa. Kuva joulukuulta 2021.

2.5. 9:21

Aamulehti

Classicin tähtihyökkääjä Nico Saloa ei nähdä kentällä miesten salibandyliigan kuudennessa finaalissa maanantaina. Classic-pelaaja sai yhden ottelun pelikiellon viime finaalin tilanteesta.

Salo taklasi edellispelissä KrP:n Joona Rantalaa sai siitä viiden minuutin rangaistuksen. Pelin jälkeen tilannetta tarkastellut salibandyn pääsarjojen kurinpitodelegaatio määräsi Salolle yhden pelin mittaisen pelikiellon päähän osuneesta kontaktista.

”Kontaktitilanteessa Salo tekee pienen taklaavan liikkeen olkapäällään ja osuu Rantalaa päähän. Kurinpitodelegaatio katsoo, että pelaaja on vastuussa toiminnastaan kentällä ja tehdessään tällaisen taklaavan liikkeen Salo on ottanut tietoisen riskin siitä, että hän aiheuttaa vakavan vaaratilanteen vastustajalle”, kurinpitodelegaatio perustelee päätöstä salibandyliigan kotisivuilla.

Tilanne näkyy videolla:

Ottelusarja on Classicille katkolla maanantaina Nokian jäähallissa. Classic johtaa voitoin 3–2 ja voitolla juhlii mestaruutta.

Jos KrP voittaa, sarja siirtyy viimeistään ratkaisevaan seitsemänteen finaaliin, joka pelattaisiin Tampereella Hakametsän jäähallissa keskiviikkona 4. toukokuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut