KHL-joukkue julkaisi kolmen suomalaisen sopimukset – Yle: Juha Metsolan sopimus on solmittu jo tammikuussa

Avtomobilist Jekaterinburgin mukaan joukkueeseen liittyisivät ensi kaudella maalivahti Juha Metsola, puolustaja Jyrki Jokipakka ja hyökkääjä Miro Aaltonen.

Juha Metsola pelasi Suomen joukkueessa vuoden 2018 olympiaturnauksessa.

1.5. 18:13 | Päivitetty 1.5. 18:34

Aamulehti

Venäläisvaltaisessa jääkiekon KHL-liigassa pelaava Avtomobilist Jekaterinburg tiedotti sunnuntaina rekisteröineensä kolmen suomalaispelaajan sopimukset.

Avtomobilistin mukaan joukkueeseen liittyvät ensi kaudella maalivahti Juha Metsola, puolustaja Jyrki Jokipakka ja hyökkääjä Miro Aaltonen. Metsola ja Jokipakka ovat Tampereen Ilveksen kasvatteja.

Kolmikon sopimukset ovat Avtomobilistin mukaan kaksivuotiset.

Viime kaudella Salavat Julajev Ufassa pelannut Metsola ja Sibir Novosibirskiä edustanut Jokipakka kuuluivat siihen KHL-pelaajien enemmistöön, joka lähti Venäjältä kesken pudotuspelien pian Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Aaltosen kausi Vitjazissa päättyi jo runkosarjaan.

Avtomobilistin kiinnostuksesta Metsolaan uutisoitiin jo helmikuussa. Yle Urheilu tavoittikin Metsolan pelaaja-agentin Jarmo Korkin, jonka mukaan nyt julkaistu sopimus on tehty tammikuussa.

On mahdollista, ellei jopa todennäköistä, että kaikki nyt julkaistut sopimukset on allekirjoitettu kauan ennen Venäjän hyökkäystä. Kork kertoi Ylelle, ettei ainakaan Metsolalla ole aikomusta lähteä pelaamaan Venäjälle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut