Suomalaistaitureiden pistepuhuri vei Hurricanesin kotivoittoon

Pisteitä nakuttelivat ottelussa Kotkaniemi, Teräväinen ja Aho.

Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi teki maalin ja sai lisäksi syöttöpisteitä ottelussa New Jersey Devils -joukkuetta vastaan.

29.4. 6:24

NHL

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti kotikaukalossaan New Jersey Devilsin selkeällä maalierolla lukemin 6–3.

Carolinan voitto syntyi pitkälti suomalaistaitureiden voimin, kun pistetilejään kerryttivät joukkueen suomalaishyökkääjät Jesperi Kotkaniemi, Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho.

Kotkaniemi kirjautti ottelusta tehot 1+2, Teräväinen 1+0 ja Aho 0+1.

Carolinan maalilla torjunut Antti Raanta nappasi kiekon 27 kertaa.

Voitto oli itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonaa johtavalle Carolinalle jo kuudes peräkkäinen. Pudotuspeleihin matkaava joukkue on hävinnyt edellisen kerran huhtikuun 16. päivä.

Carolina-vahdeille tunnustuspalkinto

Carolinan suomalaisvahvistuksista Teräväiselle maali oli kuluvan kauden 22:s, kaikkiaan Teräväisen pistetaulukossa komeilee 65 pistettä kauden 76:sta pelistä. Kotkaniemi puolestaan on tehnyt kuluvan kauden 65:ssä ottelussaan yhteensä 29 pistettä, joista maaleja on 12. Ahon pistetilillä maaleja on 37, koko pistepotti on 81 kauden 78:sta pelistä.

Carolina-vahti Raanta ja tämän tanskalaiskollega Frederik Andersen voittivat NHL.comin mukaan maalivahdeille vuosittain jaettavan tunnustuksen. Voiton saa maalivahti tai maalivahtikaksikko, joka on pelannut ainakin 25 ottelua vähiten maaleja päästäneen joukkueen riveissä. Carolinan verkkoon on tällä kaudelle päässyt vain 202 maalia, mikä on vähiten koko liigassa.

Kuluva kausi on sekä Raannalle että Andersenille ensimmäinen Carolina Hurricanesin riveissä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut