OrPo löysi uuden päävalmentajan Italiasta

Oriveden lentopalloylpeyden päävalmentaja vaihtuu.

26.4. 21:35

Aamulehti

Oriveden Ponnistusta valmentaa naisten lentopalloliigassa kaudella 2022–2023 italialainen Andrea Carasi. Sopimus on mallia 1+1-vuotinen.

Päävalmentaja Carasilta löytyy kokemusta Euroopan huipulta apuvalmentajan roolista. 30-vuotias Carasi on kuluneella kaudella ranskalaisen Aspit Mulhousen kakkosvalmentajana. Mulhouse oli Ranskan mestari 2020–21 ja pelasi kuluneella kaudella Mestarien liigassa. Tällä hetkellä joukkue pelaa Ranskan pääsarjan välierissä.

Sitä ennen hän toimi kaksi kautta italialaisen A1-liigan Millenium Brescian kakkosvalmentajana. Pelaajaurallaan hän oli libero.

”Olen erittäin innoissani työskentelystä Suomessa, jossa liigan taso nousee vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Olin Suomessa pelaamassa Mestarien liigaa LP Viestiä vastaan ja ihastuin Suomeen. Uuden kotikaupunkini erilainen ilmasto houkuttelee minua ja rakastan uusien maiden löytämistä”, Carasi kertoo OrPon tiedotteessa.

”Kun puhuin manageri Mika Putkisaaren kanssa, ymmärsimme heti toisiamme ja tavoitteitamme kehittää joukkuetta. OrPon kehitykseen tähtäävä projekti on erittäin mielenkiintoinen ja joukkue on hyvin nuori.”

OrPolla on koossa yhdeksän pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Uusi päävalmentaja saapuu toukokuussa Orivedelle ja pitää liigajoukkueelle harjoitusviikonlopun.

”Saliharjoitukset alkavat elokuussa ja sitä ennen tulen Suomeen tapaamaan joukkuetta ja laadimme ohjelman jokaisen pelaajan kesäharjoitteluun.”

OrPo sijoittui viime kaudella runkosarjassa viidenneksi ja putosi puolivälierissä. Viime kaudella joukkueen päävalmentaja oli kreikkalainen Nikolaos Gitzekos.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut