LP Kangasalan tähtipelaaja siirtyy ulkomaille

Keskitorjuja Roosa Laakkonen ei jatka LP Kangasalan riveissä.

Roosa Laakkonen saapui LP Kangasalan paitaan ensi kerran vuonna 2013. Kuva tämän kauden kolmannesta finaalista.

26.4. 15:55

Aamulehti

LP Kangasalan naisten lentopalloliigan joukkueen tähtipelaaja Roosa Laakkonen siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan ulkomaille. Keskitorjuja oli suuressa roolissa, kun LP Kangasala voitti kuluneella kaudella SM-hopeaa ja Suomen cupin hopeaa.

Laakkonen kertoo asiasta sosiaalisen median tileillään tiistaina. Hän haluaa pelata vielä ulkomailla. Aiemmin hän on pelannut kaudet Saksassa ja Ranskassa.

”Nyt on kuitenkin aika siirtyä uusiin haasteisiin, sillä unelma ulkomailla pelaamisesta elää vahvana. Haluan vielä kokea sen, ettei mikään jäisi vanhana kaduttamaan”, Laakkonen kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Maajoukkueessakin pelannut Laakkonen on Suomen kentillä tunnettu etenkin ylivertaisena torjujana. Hän voitti juuri päättyneellä kaudella selvästi runkosarjan ja pudotuspelien torjuntatilastot.

27-vuotias Laakkonen on pelannut LP Kangasalan liigajoukkueessa kaikkiaan seitsemän kautta. Hän siirtyi seuraan vuonna 2013.

Laakkosen tulevan kauden seura ei ole vielä julkisesti tiedossa. Keskipelaaja kiittää kirjoituksessaan Kangasala-aikansa valmentajia, pelikavereita ja seuran tausta- ja talkooväkeä.

”Otetaan hetki happea ja ollaan kiitollisia, että pelattiin kausi kunnialla loppuun. Nyt takki on aivan tyhjä. Tämä kausi taisteltiin viimeiseen palloon asti”, Laakkonen viittaa seitsemännessä finaalissa tulleeseen SM-hopeaan.

Roosa Laakkonen tuli tunnetuksi komeista tuuletuksistaan ja etenkin loistavasta torjuntapelistään. Kuva tämän kevään kolmannesta finaalista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut