Pietarin SKA:ssa kiekkoillut Mikko Lehtonen liittyy Leijonien MM-leiritykseen – "Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat"

Leijonien GM Jere Lehtinen toivottaa Mikko Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi maajoukkueeseen.

Mikko Lehtonen jatkoi pelaamista Pietarin SKA:n paidassa, vaikka Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaan. Se ei estänyt kutsua Leijoniin.

23.4. 15:45

Jääkiekon KHL-liigan pudotuspeleissä Pietarin SKA:n paidassa pelannut puolustaja Mikko Lehtonen liittyy Leijonien MM-leiriryhmään.

Maajoukkue tiedottaa verkkosivuillaan, että myös Ilveksessä pelannut MM-kultakapteeni Marko Anttila liittyy joukkueeseen ensi viikolla pelattavaan Tshekin EHT-turnaukseen.

Helmikuussa olympiakultaa voittanut Lehtonen pelasi KHL:n lohkofinaaleissa niin ikään olympiajoukkueeseen kuuluneen Leo Komarovin kanssa. Leijonien mukaan Komarov ei ole täydessä pelikunnossa eikä hyökkääjää nähdä toukokuun MM-kotikisoissa.

Lehtosen ja Komarovin mahdollinen MM-osallistuminen on herättänyt runsaasti keskustelua sen jälkeen, kun Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainassa. Leijonien GM Jere Lehtinen kertoo keskustelleensa Lehtosen kanssa asiat läpi.

”Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat. Näiden pohjalta toivotamme Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi Leijonien matkaan”, Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Suomi kohtaa ensi viikolla Ostravan EHT-turnauksessa Tshekin, Ruotsin ja Itävallan. Itävalta ja Ranska nostettiin kevään MM-kisoihin Venäjän ja Valko-Venäjän tilalle.

Tämän viikon torstaina pelatussa Suomi–Norja-ottelussa lievän vamman saanut Hannes Björninen on ensi viikon sivussa joukkueesta. Björninen palaa joukkueeseen mahdollisesti neljännellä leiriviikolla, jolloin ohjelmassa on Ruotsin EHT-turnaus.

Tampereella ja Helsingissä pelattavat miesten MM-kisat alkavat 13. toukokuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut