Ilves-vahti Anni Keisala siirtyy Ruotsin liigaan

Maalivahti Anni Kesialan ura jatkuu ensi kaudella Ruotsissa.

21.4. 16:56

Aamulehti

Ilveksen naisten kiekkoliigajoukkueen ja Suomen maajoukkueen luottomaalivahti Anni Keisala jättää kotimaan kaukalon ja siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin liigaan. Uusi seura on HV71.

Seura tiedotti asiasta torstaina.

”Olen pelannut koko urani Suomessa ja nyt on aika mennä eteenpäin. Olen kuullut paljon hyvää joukkueesta ja olen varma, että pääsen kehittymään sekä pelaajana että ihmisenä. Toivon, että voin osaltani vaikuttaa siihen, että HV71:stä tulee voittava joukkue”, Keisala muotoili asian seuran tiedotteessa.

Keisala nousi kansainväliseen tietoisuuteen vuoden 2021 MM-kisoissa. Loistavat otteet Suomen maalilla toivat nimityksen kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

Pekingin olympialaisissa Keisala oli torjuntavastuussa yhtä vaille kaikissa Suomen otteluissa. Naisten olympiaturnaus päättyi pronssijuhliin.

”Keisala on maalivahtina ehdottomasti huippuluokkaa ja hänellä on kokemusta isoista otteluista. Hänellä on luontaista voittajan vaistoa, joka tarttuu myös joukkuekavereihin, HV71:n urheilujohtaja Jenni Asserholt hehkutti.

Keisala, 25, on Ilveksen ohella pelannut Lohjalla, Kuortaneella, Kärpissä ja JYPissä.

Lue lisää: Keväällä 2020 Ilveksen Anni Keisala tajusi ravistelevan tosiasian – siitä alkoi matka maailman parhaaksi maalivahdiksi

Lue lisää: Nyt puhuu Anni Keisala, joka on ajautunut Naisleijonien kohun keskiöön – Noora Räty lähetti Ilves-tähdelle viime MM-kisoihin tsemppiviestejä: ”Minä en koe sitä niin”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut