Iskun korkealento liigakarsinnoissa ei jatkunut – Liigajoukkue onnistui pakkovoitossa

Isku hävisi Helsinki Volleylle naisten lentopallon liigakarsinnoissa. Sarja on kuitenkin yhä tamperelaisille katkolla ja siirtyy nyt Tampereelle.

18.4. 15:45

Aamulehti

Rantaperkiön Isku koki kolmannessa naisten lentopalloliigan karsintaottelussa tappion Helsinki Volleylle. Liigajoukkue Helsinki Volley paransi tekemistään selvästi kahden tappion jälkeen ja jätti ykkössarjalaisen Iskun kotikentällään nollille maanantaina.

Isku kärsi 0–3 (22–25, 14–25, 18–25) -tappion, mutta johtaa sarjaa voitoin 2–1. Karsintasarja on Iskulle katkolla kotikentällään Kaukajärvellä tämän viikon torstaina. Kolmella voitolla saa anoa liigapaikkaa ensi kaudeksi pääsarjaan.

”Vastustaja tuli niin kuin on pari peliä odotettu. Oli selkeästi parempi joukkue”, Iskun päävalmentaja Jari Tolvanen jakoi tunnustusta.

Isku oli saanut takaisin passari Carina Lehdon, mutta helsinkiläiset olivat löytäneet aivan uuden vaihteen verrattuna aiempiin peleihin. Isku ei pystynyt vastaamaan vastustajan syöttöpeliin ja sitä kautta myös hyökkäyspeli ei ollut aiempien pelien tasolla. Helsinki Volley syötti peräti kymmenen ässää.

Isku oli lähellä nousta takaa ohi avauserän voittoon, mutta kun Helsinki Volley käänsi sen itselleen, hallitsi se toista ja kolmatta erää selvästi.

Helsingin yleispelaaja Janica Helenius otti joukkueensa reppuselkään ja johdatti pakkovoittoon. Hän teki peräti tehot 19/+15 ja oli Iskulle liian haastava kiinniotettava.

Iskulta Karoliina Viitaniemi ja Jenni Mäkinen tekivät molemmat yhdeksän pistettä.

”Oma peli ei lähtenyt niin rennosti sujumaan ja vastustaja tuli tosi hyvällä energialla”, Iskun parhaana palkittu libero Emilia Sipilä tuumi pelistä.

Isku saa sarjan katkolle omalle kotikentälleen torstaina. Mahdollinen viides peli pelataan perjantaina Helsingissä.

”Ei olla hävitty kertaakaan tällä kaudella kotisalissa, pyritään pitämään siitä kiinni”, Tolvanen suuntasi katseensa seuraavaan otteluun.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut