Lauri Markkasen Cleveland väsähti tauon jälkeen, kausi päättyi pettymykseen

Cleveland Cavaliersin häviö Atlanta Hawksille tarkoitti Clevelandin kauden päättymistä. Clevelandin Lauri Markkanen oli 26 pisteellä joukkueensa paras pistemies.

16.4. 7:49

Cleveland

Koripallon NBA:ssa Cleveland Cavaliers on hävinnyt Atlanta Hawksille pudotuspelikarsintaottelun pistein 101–107. Tappio tiesi sitä, että Clevelandin kausi päättyi ja Atlanta Hawks eteni pudotuspeleihin.

Cleveland johti ottelua vielä tauolla 61–51, mutta Atlanta kuroi tilanteen tasoihin kolmannella neljänneksellä ja meni menojaan päätösneljänneksellä.

Clevelandin Lauri Markkanen oli 26 pisteellä joukkueensa paras pistemies. Suomalainen menetti ottelun loppuhetkillä ratkaisevassa tilanteessa pallon, eikä Cleveland enää toipunut tilanteesta.

Cleveland operoi kapealla miehistöllä

Markkanen kellotti ottelussa peliaikaa yli 36 ja puoli minuuttia ja kahmi kahdeksan levypalloa, joista seitsemän puolustuspäässä. Lisäksi Markkanen riisti pallon kahdesti. Cleveland pelasi ottelun hyvin kapealla miehistöllä, sillä vaihtopelaajista kentällä kävi vain kolme. Clevelandin Darius Garland kellotti peliaikaa peräti yli 43 minuuttia. Garland oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 21 pisteellä.

Atlantan tehokkain pelaaja oli Trae Young, joka upotti peräti 38 pistettä. Atlanta kierrätti pelaajiaan Clevelandia runsaammin, osin kuitenkin olosuhteiden pakosta. Atlantan Clint Capela joutui jättämään ottelun kesken loukattuaan polvensa. Capela ei selviytynyt parketilta omin avuin, vaan hän tarvitsi tukea päästäkseen pukuhuoneeseen.

Atlantan kausi jatkuu pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jossa se kohtaa itäisen konferenssin ykkösjoukkueen Miami Heatin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut