Sasu Salin teki kolmen pisteen heittojen ennätyksen Mestarien liigassa

Sasu Salin (oik.) kuuluu Euroopan parhaisiin heittäjiin.

13.4. 13:26

Suomalaispelaaja Sasu Salinista on tullut eniten onnistuneita kolmen pisteen heittoja koripallon Mestarien liigassa heittänyt pelaaja. Salin rikkoi ennätyksen tiistai-iltana, kun hänen edustamansa Teneriffa kohtasi turkkilaisen Bursan.

Teneriffa voitti Bursan vieraskentällä 74–73 ja eteni neljän parhaan lopputurnaukseen. Lopputurnauksessa nähdään suomalaisista myös Elias Valtonen, jonka edustama Manresa voitti Malagan 91–89.

Salin heitti Bursaa vastaan 12 pistettä. Hänen onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätyksensä on nyt 138. Salin rikkoi myös Mestarien liigan yhden kauden kolmen pisteen heittojen ennätyksen. Hän on heittänyt tällä kaudella peräti 59 kolmosta koriin.

”Totta kai tuollaiset kolmen pisteen ennätykset ovat hienoja. Kyllähän ne jossain vaiheessa sitten lämmittävät mieltä, että on saanut olla tuollaisilla listoilla edes vähän aikaa. Olen iloinen siitä ja iloinen joukkueen menestyksestä”, Salin sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Toisin kuin jalkapallossa Mestarien liiga ei ole koripallon ykkösseurakilpailu Euroopassa. Mestarien liiga tulee arvoasteikossa Euroliigan jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut