Vaisu alku toi Markkasen Clevelandille tappion – Cavaliers joutuu pudotuspelikarsinnan toiseen vaiheeseen

Markkanen upotti 13 pistettä. Clevelandin pääsy pudotuspeleihin ratkeaa perjantaina.

Brooklyn Netsin Bruce Brown (1) kamppaili pallosta Cleveland Cavaliersin Lauri Markkasen (24) kanssa 12. huhtikuuta pelatussa ottelussa.

13.4. 6:35 | Päivitetty 13.4. 6:47

New York

Koripalloilija Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers joutuu NBA:ssa pudotuspelikarsinnan toiseen vaiheeseen. Cleveland taipui Brooklyn Netsin vieraana tappioon pistein 108–115 ottelussa, jonka voittajalle oli tarjolla paikka pudotuspeleihin.

Cleveland kohtaa pudotuspelikarsinnan toisessa vaiheessa perjantaina joko Atlanta Hawksin tai Charlotte Hornetsin.

Pudotuspeleihin edenneen Brooklynin voiton avain oli vahva avausneljännes, jonka se vei 20 pisteellä. Etenkin neljänneksen jälkipuoliskolla Cleveland oli pahoissa vaikeuksissa.

Cleveland oli parempi kaikilla muilla neljänneksillä: ottelun puolivälissä Brooklynin johto oli 14 pistettä ja päätösneljänneksen alkaessa 12 pistettä. Netsin alussa repäisemä johto kuitenkin riitti kotijoukkueelle voittoon. Viimeisen neljänneksen loppuminuuteilla Cavaliers pääsi parhaimmillaan viiden pisteen päähän.

Markkanen pussitti 13 pistettä ja nappasi neljä levypalloa. Hän kirjasi myös kolme riistoa. Suomalaisen neljästä kolmosyrityksestä sisään upposi vain yksi.

Irvingin huippuvire siivitti Brooklynia

Clevelandin paras pistemies oli 34 pistettä hurjastellut Darius Garland. 14 pistettä tehnyt Kevin Love kahmi 13 levypalloa.

Brooklynin pelaajista Kyrie Irving rohmusi 34 pistettä ja antoi peräti 12 koriin johtanutta syöttöä.

Love suitsutti entistä joukkuetoveriaan Irvingiä, joka edusti Clevelandia vuoteen 2017 asti. Irving upotti pelitilanneheittonsa 80 prosentin tarkkuudella.

”Olen nähnyt tämän ennenkin. Joskus tulee vain hetkiä, jolloin hän pelaa mielettömällä tasolla, ja siksi hän on tuleva Hall of Fame -pelaaja. Silloin täytyy vain nostaa hattua hänelle. Hän upotti tänään joitain vaikeita heittoja”, Love sanoi ESPN:n mukaan.

Brooklyn isännöi Clevelandia myös viime perjantaina. Tuolloin se voitti lukemin 118–107.

Cleveland päätyi runkosarjassa itälohkon kahdeksanneksi, mikä tiesi ohiolaisjoukkueen päätymistä pudotuspelikarsintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut