Ilveksen jalkapallojoukkue valitsi yllätysnimen uudeksi toimitusjohtajakseen – pelasi seurassa jo 1970-luvulla

Koskikeskuksen Intersport-kauppias Risto Niklas-Salminen on valittu Ilveksen edustus oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.

Risto Niklas-Salminen lopettaa urheiluliikkeen kauppiaana, mutta jatkaa työuraansa urheilun parissa.

11.4. 13:02

Aamulehti

Ilveksen jalkapallon liigajoukkuetta pyörittävä Ilves edustus oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Koskikeskuksen Intersport-kauppiaan Risto Niklas-Salmisen, 56.

Niklas-Salminen aloittaa tehtävässään lokakuun alusta, mutta perehtyy uuteen tehtäväänsä aikataulujen salliessa jo kesän aikana.

Niklas-Salminen ilmoitti taannoin Aamulehden haastattelussa, että hän on luopumassa vaimonsa Hannelen kanssa Koskikeskuksen Intersportista 30 vuoden työn jälkeen.

Ilveksen uudella toimitusjohtajalla on itselläänkin jalkapallotaustaa. Hän aloitti Ilveksessä juniorina jo vuonna 1977 ja eteni edustusjoukkueen rinkiin asti kaudella 1984–1985.

"Olin maalivahti. Siihen aikaan edustusjoukkueessa pelasivat myös Mika Malinen ja Vesa Holli. He olivat sen verran kovia pelureita, että itse päädyin penkinlämmittäjäksi. Nuo vuodet ovat olleet kuitenkin loistavia muistoja Ilveksestä”, Niklas-Salminen kertoo seuran tiedotteessa.

Niklas-Salminen kertoo nimityksensä olleen monen asian summa.

"Päätimme vajaa vuosi sitten jättäytyä kauppiaan roolista sivuun. Olemme tehneet Ilveksen kanssa monet vuodet yhteistyötä, ja he ovat olleet kaupallemme tärkeä yhteistyökumppani. Olen lisäksi tehnyt myös töitä muun muassa Ilves jalkapallo oy:n hallituksen puheenjohtajana, joten organisaatio ja ihmiset ovat tuttuja.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut