Entinen maajoukkue­hyökkääjä Jari Kauppila Ilveksen U20-joukkueen päävalmentajaksi

Tällä kaudella valmentamisesta taukoa pitänyt Kauppila on toiminut aiemmin valmennustehtävissä KooKoossa ja Jukureissa.

Jari Kauppila edusti pitkällä pelaajaurallaan muun muassa Pelicansia. Kuva tammikuulta 2009.

8.4. 14:32

Aamulehti

Liigajäiltä ja maajoukkueesta tuttu entinen hyökkääjä Jari Kauppila on Ilveksen U20-joukkueen seuraava päävalmentaja. Kauppilan sopimus on kaksivuotinen.

Kauppila, 48, on kuluvan kauden ajan pitänyt taukoa valmennustehtävistä. Viime kaudella hän toimi Jukureiden apuvalmentajana ja loppukaudesta hetken myös päävalmentajana.

”Todella hyvillä mielin tulen Ilvekseen, jossa on tehty hienoa ja pitkäjänteistä työtä organisaation toiminnan vahvistamiseksi. Käymämme keskustelut urheilujohtaja Timo Koskelan ja kehitysvalmentaja Mika Marttilan kanssa vakuuttivat seuran halusta nostaa liigajoukkueen tavoin myös junioripuolen toiminta seuraavalle tasolle”, Kauppila toteaa seuran tiedotteessa.

Kauppila teki pitkän pelaajauran Suomessa ja Ruotsissa. Leijonissa hän pelasi urallaan 34 A-maaottelua.

Valmennustehtävät Kauppila aloitti heti lopettamisensa jälkeen kaudella 2014–2015. Hänellä on Jukureiden lisäksi kokemusta KooKoon edustusjoukkueen apuvalmentajana ja U20-joukkueen päävalmentajana.

Viime kaudella Ilveksen U20-joukkueen päävalmentajana toimi ensin Miikka Kuusela. Tämän siirryttyä Kooveen Mestis-joukkueen penkin taakse tehtävän otti haltuunsa Tomi Pettinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut