Vakavasta auto-onnettomuudesta toipunut Tiger Woods aikoo kilpailla Masters-turnauksessa

Woods kertoi tiistaina, että toipuminen kilpailukuntoon on sujunut hyvin.

Tiger Woods on harjoitellut viime päivinä tuhansien katsojien edessä.

5.4. 18:37

Kaikkien aikojen merkittävimpiin golfinpelaajiin lukeutuva Tiger Woods aikoo palata puolentoista vuoden mittaiselta kilpailutauolta torstaina alkavassa major-kilpailussa Mastersissa, jonka hän on voittanut viisi kertaa.

Amerikkalainen Woods ilmoitti odotetusti asiasta tiistai-iltana mediatilaisuudessa, joka pidettiin Mastersin areenalla Augusta National -kentällä Georgian osavaltiossa.

”Näillä näkymin aion pelata. Toipumiseni on sujunut hyvin. Olen ollut erittäin innoissani siitä, miten olen toipunut päivä päivältä”, Woods sanoi median edustajien edessä.

Toipumisella Woods viittasi siihen, että hän loukkaantui vakavasti helmikuussa 2021 tapahtuneessa auto-onnettomuudessa Kaliforniassa.

Pahimmat vammat sai hänen oikea jalkaansa. Woods on kertonut aiemmin, että jalan amputoiminen oli lääkärien mukaan hilkulla.

Urallaan 15 major-voittoa saavuttanut Woods on nähty pelaamassa vain kerran onnettomuuden jälkeen. Tämä tapahtui viime vuoden joulukuussa, kun Woods osallistui poikansa Charlien kanssa major-voittajille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitettuun kahden päivän kutsukilpailuun PNC Championshipiin.

Edellisen kerran Woods esiintyi virallisessa kilpailussa vuoden 2020 Mastersissa, joka pelattiin koronapandemian takia vasta syksyllä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut