HS: Anni Vuohijoen epäillyn häirinnän kohteena oli Leijonien varapelaaja

4.4. 19:09

Helsinki

Suomen Olympiakomitean hallituksen urheilijaedustajana Pekingin talviolympialaisissa olleen Anni Vuohijoen epäillyn häirinnän kohteena oli Leijonien varapelaaja, kertoi Helsingin Sanomat. Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vahvisti asian lehdelle ja totesi liiton viimeviikkoisen tiedotteen mukaisesti, että pelaajat itse eivät olleet kokeneet tulleensa häirityksi.

Lue lisää: Painonnostaja Anni Vuohijoen epäillään häirinneen kiekkoleijonia Pekingin talviolympialaisissa, Jääkiekkoliitto kiistää tiedon

”Asiasta on nostettu epäily. Pelaajat eivät ole kohdanneet häirintää. Pelaava joukkue on elänyt kisakylässä omassa kuplassaan”, Nurminen sanoi HS:lle.

Suomella oli turnauksessa viisi varapelaajaa: hyökkääjät Veli-Matti Savinainen ja Teemu Turunen, puolustajat Oliwer Kaski ja Tommi Kivistö sekä maalivahti Janne Juvonen. HS:n mukaan varapelaajat ja Vuohijoki asuivat Pekingissä jonkin aikaa samassa hotellissa.

STT kertoi viime perjantaina, että Vuohijoen väitetty epäasiallinen käytös tai seksuaalinen häirintä kohdistui Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen pelaajiin. Vuohijoen tapaus on Suomen urheilun eettisen keskuksen Suekin tutkinnassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut