Maisa Kuusikko viidenneksi Bakun hyppyfinaalissa – alastulot veivät pisteitä

Maisa Kuusikko palkittiin kuukausi sitten Kultainen kiekko -stipendillä.

2.4. 15:47

Aamulehti

Tampereen Voimistelijoiden Maisa Kuusikko paransi sijoitustaan Bakun maailmancupin hyppyfinaalissa, kun hän sijoittui viidenneksi pistein 12,766. Edellisen kerran Suomen edustajia on nähty naisten telinevoimistelun maailmancupin finaaleissa vuonna 2019.

Karsinnoista upeat 13,133 pistettä napanneella Kuusikolla olisi ollut potentiaalia kovemmillekin sijoituksille, mutta molempien hyppyjen alastulot verottivat pisteitä.

”Ei mennyt niin hyvin kuin karsinnoissa. Harmittaa aika paljon. Sain molemmat hypyt seisomaan, mutta tosi isoilla korjausaskeleilla”, kommentoi Kuusikko Voimisteluliiton tiedotteessa.

”Sunnuntain permantofinaaliin lähden tekemään oman parhaani luottavaisin mielin”, Kuusikko jatkoi.

Azerbaidžanissa kilpailtava Bakun maailmancup on 16-vuotiaalle Kuusikolle hänen kisauransa ensimmäinen maailmancup-kilpailu. Aikaisemmin hallitseva Suomen mestari oli vuoden 2021 EM-kisojen neliottelufinaaliin 13:s.

Kuusikko nähdään podiumilla myös sunnuntaina, jolloin vuorossa on permantofinaali. Perjantain karsinnoista permannon 4. sijan ottaneen Kuusikon kilpailu alkaa sunnuntaina klo 11.35 Suomen aikaa

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut