Näin pääset katsomaan viikon ottelua

Kirjaudu sisään ja nauti urheiluliveistä ja kaikista muistakin Aamulehden digisisällöistä. Ota myös Aamulehden uutissovellus käyttöön.

2.4. 7:00

Aamulehti

Aamulehti näyttää vuonna 2022 suorana pirkanmaalaisten palloilujoukkueiden kiinnostavimpia otteluita pääsarjatasolta. Lähetämme yhden valitun ottelun viikossa yhteistyössä Ruudun kanssa.

Aamulehden tilaajana sinulle kuuluvat kaikki digitaaliset sisältömme, myös viikon ottelut. Saat ne käyttöösi, kun kirjaudut sisään.

Näin kirjaudut

Aamulehteen kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Aamulehden tilaukseen. Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Aamulehden asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla Aamulehti.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu. Aamulehden uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Aamulehden asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4992.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/aihe/sanoma-tili.

Ota sovellus käyttöön

Jos sinulla ei vielä ole Aamulehden uutissovellusta, nyt on hyvä hetki ottaa se käyttöön. Aamulehti palvelee lukijoita Aamulehti.fi:ssä ja uutissovelluksessa vuorokauden ja vuoden ympäri.

Uutissovellus on maksuton eikä edellytä Aamulehden tilausta. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtuu juuri nyt. Tähtijuttuja ja näköislehteä pääsevät lukemaan ja kuukauden keikkaa katsomaan vain kirjautuneet tilaajat.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai AppStoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Aamulehti”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut