Liverpoolilla kävi hyvä arpaonni, Espanja ja Englanti kohtaavat kahdesti – Tässä Mestarien liigan puolivälieräparit

Miesten Mestarien liigassa on mukana vielä kahdeksan joukkuetta.

Liverpool voitti Mestarien liigan neljännesvälierissä Interin, puolivälierissä vastaan tulee portugalilainen Benfica.

18.3. 13:36

Aamulehti

Brittiseura Liverpoolilla oli hyvä arpaonni jalkapallon miesten Mestarien liigan puolivälieriä arvottaessa. Arpa toi perjantaisessa arvonnassa vastaan Portugalin suurseura Benfican, joka yllätti Ajaxin neljännesvälierissä.

Valioliigassa toisena oleva Liverpool voitti Mestarien liigan pudotuspelien avauskierroksella Interin ja lähtee selvänä suosikkina hakemaan välieräpaikkaa.

Puolivälieristä ehkäpä mielenkiintoisin on englantilaisen Chelsean ja Espanjan jättiseuran Real Madridin kohtaaminen. Hallistevan Mestarien liigan voittajan Chelsean tilanne on hankala, kun seuran toiminta on vaikeutunut venäläisen omistajan Roman Abramovitshille langetettujen pakotteiden vuoksi. Hän yrittää myydä seuraa.

Lue lisää: Britannian hallitus esti Roman Abramovitshin aikeet myydä Chelsean – oligarkin omaisuus jäädytettiin eikä otteluihin saa enää myydä lippuja

Real johtaa Espanjan pääsarjaa, Chelsea puolestaan on Englannin Valioliigassa kolmantena.

Valioliigan johtaja Manchester City kohtaa myös espanjalaisvastuksen, kun Manchester Unitedin pudottanut Atletico Madrid haastaa suursuosikkia. Atletico on Espanjan liigassa neljäntenä.

Espanjalaisyllättäjä Villarreal puolestaan ei ollut onnekas, sillä vastaan tulee Saksan hallitseva mestari FC Bayern München. Villarreal on Espanjan liigassa vasta sijalla seitsemän, mutta europeleissä on kulkenut.

Puolivälierät alkavat 5.–6. huhtikuuta ja toiset osat pelataan seuraavalle viikolla. Loppuottelu pelataan 28. toukokuuta Ranskassa Stade de Francella, jonne se siirrettiin Pietarista.

Mestarien liigan puolivälieräparit

Chelsea–Real Madrid

Manchester City–Atletico Madrid

Villarreal–FC Bayern München

Liverpool–Benfica

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut