Suvi Minkkinen joutui pois ampumahiihdon cup-kauden finaalista positiivisen koronavirustestin takia

Suvi Minkkinen ei pääse koronatartunnan vuoksi ampumahiihdon maailmancupkauden päätöskisaan. Kuva Kontiolahden mc-kisoista.

17.3. 17:44

Suomen ampumahiihtomaajoukkueen Suvi Minkkinen joutuu jäämään pois tänä viikonloppuna Oslon Holmenkollenilla kilpailtavasta maailmancupin finaalista, kertoi ampumahiihtoliitto tiedotteessaan torstaina. Minkkinen antoi rutiinitestissä positiivisen koronaviruslöydöksen. Minkkinen on lieväoireinen ja voi hyvin, liitto kertoi.

Minkkisen loppukausi maailmancupissa sujui hyvin. Tammikuussa Ruhpoldingissa hän otti uransa toistaiseksi parhaan maailmancupin sijan oltuaan takaa-ajossa 18:s, ja Pekingin olympialaisten jälkeen hän oli Kontiolahden ja Otepään maailmancupeissa kaikissa neljässä kisassa 25 parhaan joukossa. Maailmancupin kokonaistilanteessa Minkkinen on ennen Holmenkollenin kisoja sijalla 41.

Naisten maailmancupin kausi päättyy Holmenkollenilla pikakisaan perjantaina, takaa-ajoon lauantaina ja yhteislähtöön sunnuntaina. Torstaille suunniteltu pikakisa jouduttiin siirtämään perjantaille huonojen sääolosuhteiden takia.

Suomen naisjoukkueen Holmenkollenilla muodostavat Mari Eder, Nastassia Kinnunen ja Erika Jänkä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut