Columbus kukisti isäntäjoukkue Ottawan – Laine nappasi kaksi syöttöpistettä

Minnesota kaatoi isännöimänsä Bostonin maalein 4-2.

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jackets otti Ottawassa 4–1-voiton isäntäjoukkue Senatorsista.

17.3. 6:37

Jääkiekon NHL:ssä Columbus Blue Jackets otti Ottawassa 4–1-voiton isäntäjoukkue Senatorsista.

Ottelun maalitilin avasi Ottawan Tyler Ennis, kun ensimmäistä erää oli takana vajaat kymmenen minuuttia. Columbuksen Jack Roslovic tasoitti tilanteen kuitenkin reilut viisi minuuttia myöhemmin suomalaishyökkääjä Patrik Laineen avittamana.

Enniksen ensimmäisen erän onnistuminen jäi isäntien viimeiseksi. Columbus sen sijaan kaahasi toisen erän myötä 3–1-johtoon ja Sean Kuraly viimeisteli loppulukemat vielä ottelun viime minuuteilla.

Laine oli rakentamassa myös Columbuksen kolmatta maalia, jonka laukoi niin ikään Jack Roslovic. Ottelun toisessa erässä Laine sai kaksiminuuttisen rangaistuksen koukkaamisesta.

Columbuksen maalilla ei nähty tällä erää suomalaisveskari Joonas Korpisaloa, vaan verkolla ahkeroi latvialaismaalivahti Elvis Merzlikins.

Kaprizov heilutti verkkoa kahdesti

Minnesotan Saint Paulissa kotijoukkue Wild kaatoi vieraissa olleen Boston Bruinsin maalein 4–2. Ottelun kovin maalintekijä oli kotijoukkueen venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov.

Kaprizov teki ottelun ensimmäisen maalin, kun avauserää oli takana seitsemisen minuuttia. Toisen kerran hän heilutti verkkoa noin seitsemän ja puoli minuuttia ensimmäisen onnistumisensa jälkeen.

Bostonin Craig Smith kavensi vielä avauserässä, minkä jälkeen toisen erän alkupuolella joukkuetoveri Brad Marchand toi vieraat kotijoukkueen rinnalle.

Tasalukemissa oltiin reilun erän verran, mutta Minnesotan Jordan Greenway saatteli isännät jälleen johtoon, kun kolmatta erää oli pelattu vajaat kahdeksan minuuttia. Loppulukemat sinetöi Minnesotan Ryan Hartman aivan ottelun viime sekunneilla.

Bostonin suomalaishyökkääjä Erik Haula oli jäällä noin 15 minuutin ajan, mutta lähti kaukalosta ilman tehopisteitä. Haula sai ensimmäisen erän puolivälin tienoilla kaksiminuuttisen rangaistuksen Greenwayn kampituksesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut