Middlesbrough lyttäsi Chelsean ehdotuksen pelaamisesta ilman yleisöä – "Äärimmäisen ironista"

Joukkueet kohtaavat Englannin cupin puolivälierissä. Chelsea ei saa myydä kannattajilleen lippuja venäläisomistaja Roman Abramovitshin takia.

Chelsea on pulassa Roman Abramovitshiin kohdistuvien pakotteiden takia.

15.3. 22:00

Jalkapallojätti Chelsea ehdotti Middlesbroughille, että joukkueet pelaisivat miesten Englannin cupin puolivälieräottelunsa lauantaina ilman yleisöä. Chelsean ehdotuksen taustalla on, ettei se saa myydä otteluihinsa lippuja venäläisomistaja Roman Abramovitshille asetettujen pakotteiden takia.

Pakotteet ovat seurausta Venäjän aloittamasta sodasta Ukrainassa. Abramovitshin kuvaillaan kuuluvan Venäjän presidentin Vladimir Putinin sisäpiiriin. Koska Abramovitshin Britanniassa olevat varat on jäädytetty, ei Chelsea voi tällä hetkellä kiinnittää uusia pelaajia, uusia sopimuksia tai myydä otteluihin lippuja. Abramovitsh ilmoitti jo aiemmin olevansa valmis myymään Chelsean.

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Middlesbrough tyrmäsi Chelsean ehdotuksen. Chelsea yritti perustella ehdotustaan reiluudella.

”Olemme tietoisia Chelsean pyynnöstä, jonka mukaan lauantain Englannin cupin kuudennen kierroksen ottelu pelattaisiin suljettujen ovien takana, ja pidämme heidän ehdotustaan outona ja täysin perusteettomana”, Middlesbrough sanoi tiedotteessaan.

Middlesbrough piti Chelsean ehdotusta epäreiluna

Puolivälierää isännöivä Middlesbrough ei jättänyt kantaansa pimentoon.

”Kaikki asianosaiset ovat hyvin tietoisia syistä, joiden vuoksi Chelsealle on määrätty sanktioita, eikä niillä ole mitään tekemistä Middlesbrough Football Clubin kanssa. Ehdotuksen tekeminen siitä, että MFC:tä ja fanejamme pitäisi rangaista, ei ole ainoastaan törkeän epäreilua, vaan myös vailla perusteita.”

”Ottaen huomioon näiden sanktioiden syyt, Chelsean pyrkimys vedota urheilulliseen "rehellisyyteen" syynä sille, että ottelu pelattaisiin suljettujen ovien takana, on äärimmäisen ironista”, Middlesbrough jyrähti.

Englannin jalkapalloliitto FA ilmoitti keskustelevansa asiasta keskiviikkona.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut