Classic nousi viime hetken maaleilla ja jatkoajalla voittoon – tärkeät hyökkääjät yhä sivussa

Classic on voiton päästä välieristä. Ville Lastikka ja Albert Koskinen ovat hurjassa vireessä.

Ville Lastikka iski Classicin 3–3-tasoituksen ohi maalivahti Roni Tuonosen sen jälkeen, kun Classic oli sahannut OLS:n puolustuksen komeasti halki syötöillään.

23.3. 21:34

Aamulehti

Tampereen Classic oli saada sokkihoitoa miesten salibandyliigan kolmannessa puolivälierässä OLS:ää vastaan. OLS johti käytännössä koko ottelun, mutta tamperelaiset voittivat lopulta jatkoajan jälkeen maalein 7–6 (1–2, 3–2, 2–2).

Classic siirtyi sarjassa 3–0-johtoon ja on voiton päästä välieristä.

Jatkoaikaratkaisun iski maalin edestä Alpo Laitila ketjukavereiden Albert Koskisen ja Oskari Heikkilän hyvän karvaustyön jälkeen. Classic venytti pelin jatkoajalle, kun se iski lopussa kahdesti ilman maalivahtia.

Tamperelaisten puolustus vuoti ottelussa yllättävän pahasti. OLS pääsi hyville paikoille ja rokotti tehokkaasti. Parhaina esimerkkeinä päätöserän maalit. Ensin Joni-Arttu Sieppi ohitti Nico Salon komeasti ja juoksi maalintekoon. Myöhemmin Kosti Lehto purjehti näyttävästi koko Classic-viisikon läpi, kun kotijoukkue näytti odottavan vihellystä rangaistuksesta.

Ville Lastikka ja Albert Koskinen iskivät kumpikin kolme maalia. Lastikka on kerännyt puolivälierissä jo tehot 6+4 ja Koskinen pisteet 6+0. Runkosarjan pistepörssin voittanut Lastikka on ottamassa suurta roolia myös pudotuspeleissä.

Tärkeät hyökkääjät Sami Johansson ja Eetu Sikkinen puuttuivat yhä Classicin kokoonpanosta. Johanssonin paikan ykkösen laidalla on ottanut Lastikka.

Alpo Laitila iski 7–6-jatkoaikaosuman OLS-maalin edestä.

Albert Koskinen on viimeistellyt puolivälierissä jo kuusi maalia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut