Ilves hävisi kotonaan tylysti Kiekko-Espoolle – ”Maalivahti Keisala teki sen, minkä pystyi”

Ilves kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa, kun Kiekko-Espoo haki vieraspinnat lukemin 0–4.

Anni Keisala torjui 39 kertaa, mutta Ilves hävisi silti neljällä maalilla Kiekko-Espoolle.

13.3. 16:33

Ilves jäi jalkoihin, kun sarjakärki Kiekko-Espoo vieraili Tesoman jäähallissa. Mestarisuosikki voitti ottelun lukemin 4–0 naisten jääkiekkoliigassa.

Ilveksen päävalmentaja Linda Leppänen myönsi ottelun jälkeen rehdisti vastustajan paremmuuden.

”Tänään testasimme taas sitä, missä menee suomalaisen naisjääkiekon kärkijoukkue. Kiekko-Espoo on kova vastustaja. Heillä on hyviä yksilöitä. Jos itse tekee nolla maalia, peliä ei oikein voi voittaa”, Leppänen sanoi.

Kiekko-Espoon maalit tekivät Julia Schalin, Emilia Vesa, Emmi Rakkolainen ja Elisa Holopainen.

Ilveksen maalivahti Anni Keisala torjui 39 kertaa, mutta se ei riittänyt mihinkään, kun espoolaisvieras mätti neljä maalia selän taakse.

”Maalivahti Keisala teki sen, minkä pystyi. Vastustaja loi vaarallisia maalipaikkoja. Meillä oli omat paikkamme, mutta näissä peleissä vähistä paikoista pitäisi laittaa kiekko maaliin”, Leppänen kertoi.

Tappio oli Ilvekselle jo neljäs peräkkäinen. Kolmessa edellisessä ottelussa se oli hävinnyt vieraskentällä TPS:lle, HIFKille ja viime pelissään 1–5 samaiselle Kiekko-Espoolle.

Ilveksellä on ylempää loppusarjaa jäljellä vielä kaksi ottelua, kumpikin kotona. Lauantaina 19.3. se pelaa HIFKiä ja sunnuntaina 20.3. Kärppiä vastaan. HIFK on ylemmässä loppusarjassa toisena ja Kärpät kolmantena ennen neljäntenä olevaa Ilvestä.

”Toivottavasti pelaajia palaa mukaan sairastuvalta, niin saamme hyvät pudotuspeleihin valmistavat ottelut”, Leppänen sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut