Maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancupit päättyvät viikonloppuna – mäkihyppääjät jatkavat Vikersundin MM-lentomäen kautta Planicaan

Tulossa on jälleen aktiivinen talviurheiluviikonloppu.

Miesten yhdistetyn maailmancup päättyy Saksan Schonachin kahteen kilpailuun tulevana viikonloppuna, Suomen Ilkka Herola on mukana.

8.3. 19:32

Maastohiihdon, yhdistetyn ja naisten mäkihypyn maailmancupit päättyvät viikonloppuna. Maastohiihtocupin viimeiset lähdöt kilpaillaan perjantaina ja lauantaina Falunin kisoissa. Yhdistetty päättyy Saksan Schonachin kahteen kilpailuun, ja naiset hyppäävät mäkeä Saksan Oberhofissa.

Falunissa hiihdetään perjantaina perinteisen sprintit ja lauantaina vapaan hiihtotavan väliaikalähdöt miesten 15 ja naisten 10 kilometrillä.

Uutuuskilpailuina hiihdetään sunnuntaina myös sekaviesti ja sekapariviesti, joihin Suomen joukkueet valitaan normaalimatkojen kilpailuiden jälkeen.

Maastohiihdon päätösviikonloppuun Suomen joukkueessa osallistuu muiden mukana 23-vuotiaiden tuore maailmanmestari Arsi Ruuskanen. Falunissa hiihtää myös Suomen olympiajoukkueen runko.

Schonachin yhdistetyn kisoihin matkustavat Ilkka Herola, Eero Hirvonen ja Arttu Mäkiaho.

Mäkihyppääjät kilpailevat loppuviikosta lentomäen maailmanmestaruudesta Norjan Vikersundissa. Suomen joukkueessa kilpailevat Antti Aalto, Niko Kytösaho, Eetu Nousiainen ja Kalle Heikkinen.

Miesten mäkihypyn maailmancup päättyy Planican lentomäen kilpailuihin 24.–27. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut