Tuttu tehokärki liittynyt Ilveksen harjoitusvahvuuteen – pelaaminen mahdollista, mutta ei vielä varmaa

Tuco on liittynyt Ilveksen jalkapalloliigan joukkueen treeniryhmään. Nuori Ilves-hyökkääjä Kai Meriluoto valittiin alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Jalkapalloilija Ariel ”Tuco” Ngueukam on liittynyt Ilveksen harjoitusrinkiin. Kuva Ilves–SJK-harjoitusottelusta kesäkuulta 2020, Tuco pelasi tuolloin SJK:ssa.

8.3. 17:27

Aamulehti

Ilveksen jalkapalloliigajoukkue voi saada kovan hyökkäyspään vahvistuksen. Kamerunilaiskärki Ariel Ngueukam, joka tunnetaan paremmin nimellä Tuco, on liittynyt Ilveksen harjoitusvahvuuteen.

Ilves kertoo, että 33-vuotias hyökkääjä harjoittelee Ilveksen mukana toistaiseksi.

”On mahdollista, että Tuco pelaa meillä tulevalla kaudella, mutta katsotaan vielä mitä tuleva tuo tullessaan”, Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi kertoo seuran tiedotteessa.

Tuco pelasi Ilveksessä kaudella 2017 ja teki 18 maalia. Hän on tuttu pelaaja viime kausilta Suomen pääsarjasta, viime kausi meni SJK:ssa.

Ilves-hyökkääjä Kai Meriluoto valittiin mukaan Suomen alle 19-vuotiaiden miesten maajoukkueeseen maaliskuun EM-jatkokarsintaturnaukseen. Mukana on myös Ilveksestä helmikuussa 2021 tanskalaiseen FC Nordsjaellandiin siirtynyt Maksim Stjopin.

Neljän joukkueen karsintaturnauksesta lohkovoittaja etenee Slovakiassa kesäkuussa 2022 pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Suomi kohtaa Belgian, Italian ja Saksan. Turnaus pelataan Vantaalla ja Helsingissä 23.–29. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut