Tennistähti Zvereville vuoden koeaika ja lisää sakkoja riehumisesta

Saksan Alexander Zverev poltti päreensä Acapulcon ATP-turnauksessa helmikuussa.

8.3. 11:45

Lontoo

Helmikuussa Meksikon Acapulcossa pelatussa ATP-turnauksessa tuomarille raivostunut saksalainen tennistähti Alexander Zverev on saanut ATP:ltä ehdollisen rangaistuksen ja lisäsakot, miesten ammattilaistenniksen järjestö kertoi tiistaina.

Kaksinpelin maailmanlistan kolmonen ja viime vuoden olympiavoittaja Zverev hävisi Brasilian Marcelo Melon kanssa Acapulcossa nelinpeliottelun Suomen Harri Heliövaaralle ja britti Lloyd Glasspoolille. Tappion jälkeen Zverev raivostui ottelun tuomarille ja hakkasi mailallaan neljä kertaa tämän tuolia.

ATP ilmoitti, että Zvereville lätkäistään kahdeksan viikon pelikielto, mutta hän on "koeajalla" vuoden eli 22. helmikuuta 2023 asti. Jos mies tuohon saakka hillitsee hermonsa eikä syyllisty epäurheilijamaisuuksiin peleissä, pelikielto poistetaan.

Zverev sai jo aiemmin 40  000 dollarin (noin 37  000 euron) sakon riehumisestaan. ATP määräsi sakkoa lisää 25  000 dollaria (noin 23  000 euroa). Kun Zverev joutui luopumaan Acapulcon turnauksen palkintorahoistaan (noin 29  000 euroa), on tulistuminen tullut miehelle jo tyyriiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut