Floridan pisteseppo Barkov siivitti joukkueensa murskavoittoon Buffalosta – Columbukselle tappio Laineen maalista huolimatta

Floridalaiset kaatoivat Buffalon maalein 6-1.

Aleksander Barkov (16) keräsi maalin lisäksi kaksi syöttöpistettä Florida Panthersin kohdatessa Buffalo Sabresin jääkiekon NHL:ssä. Kuvassa kiekon kanssa Buffalon Mark Pysyk (13).

8.3. 7:02

Buffalo/Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov viimeisteli maalillaan joukkueensa 6–1-voiton, kun vastassa oli Buffalo Sabres. Barkov on nyt tehnyt tällä kaudella 26 maalia.

Barkov oli lisäksi rakentamassa kahta muuta maalia. Yhdellä maalilla ja kahdella syöttöpisteellä häntä voi kutsua ottelun pistesepoksi. Floridan suomalaisista tehopisteille ylsi myös Eetu Luostarinen, joka oli syöttämässä joukkueensa neljättä maalia.

Florida aloitti maalitykityksensä hienovaraisesti yhdellä maalilla aloituserässä. Toisessa erässä joukkue heilutti Sabresin verkkoa neljästi.

Buffalo pääsi tekemään ensimmäisen ja ainoan maalinsa vasta päätöserässä.

Voitto oli Floridalle kolmas peräkkäinen. Joukkue on itälohkossa toisena.

Laine heilutti jälleen verkkoa

Patrik Laineen maali jäi Columbus Blue Jacketsille laihaksi lohduksi, kun Toronto Maple Leafs vei joukkueesta voiton maalein 5–4. Laine teki sinitakkien viimeisen maalin, kun peliaikaa oli jäljellä alle minuutti. Laine on onnistunut tällä kaudella maalinteossa nyt 22 kertaa.

Ensimmäisen erän päätteeksi torontolaiset olivat jo 3–0-johdossa. Columbus sai maalinteosta kiinni toisessa erässä tekemällä kaksia maalia ja kaventamalla pelin lukemiin 2–3. Joukkue nousi tasoihin päätöserän alussa ylivoimalla, mutta Maple Leafs onnistui tekemään vielä kaksi maalia. Toronton Auston Matthews nousi ensimmäinä pelaajana NHL:ssä tällä kaudella 40 maaliin.

Columbus on nyt hävinnyt kolme ottelua putkeen.

Boston Bruinsin ja Los Angeles Kingsin kohtaaminen venyi jatkoajalle. Lopulta Bruins joutui taipumaan Kingsille, joka otti pelistä 3–2-voiton.

Olli Määttä oli rakentamassa Los Angelesin 1–1-maalia aloituserässä ja pääsi ottelussa tehopisteille.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut