Nokian KrP lähetti terveisensä Classicille runkosarjan päätöspelinsä jälkeen: ”Sen verran pitää luottaa naapuriin, että hoitavat meille kakkospaikan”

KrP:ltä puuttui Turussa sen kaksi tehokkainta puolustajaa pienen vamman takia.

Joona Rantala oli Nokian KrP:n paras maalintekijä päättyneessä runkosarjassa.

5.3. 20:18

Nokian KrP:n kolmen voiton putki päättyi lauantaina sen miesten salibandyliigan runkosarjan viimeisessä ottelussa Turussa Kupittaan hallissa 500 katsojan iloksi, kun TPS paranteli mahdollisuuksiaan nousta kolmanneksi loppusijoituksissa 6–3-kotivoitolla.

KrP sijoittuu ilmeisesti toiseksi. Jos Happee voittaa molemmat jäljellä olevat ottelunsa niin se nousee KrP:n ohi. Toinen näistä on Classicia vastaan.

”Sen verran pitää luottaa naapuriin, että hoitavat meille kakkospaikan”, lähetti KrP:n valmentaja Jarmo Härmä terveisiä.

Mikäli KrP sijoittuu toiseksi Classicin jälkeen, niin se parantaisi mahdollisuuksia saada Pirkanmaan huippujoukkueet vastakkain loppuotteluihin.

KrP:ltä puuttui Turussa sen kaksi tehokkainta puolustajaa pienen vamman takia. Tehoilla 13+21=34 runkosarjan päättänyt Miska Mäkinen ja tehojen 6+7=13 Morics Krumins ovat mitä ilmeisimmin mukana, kun pudotuspelit alkavat kahden viikon kuluttua.

”Valintatilaisuus on 14. maaliskuuta, silloin kolme parasta valitsee vastustajat puolivälieriin. Mäkinen ja Krumins olivat mukana edellisessä pelissä ja säästelimme nyt heitä”, Härmä sanoi.

Pistepörssin kakkosena ennen ottelua ollut Joona Rantala vei vieraat alussa johtoon, Oskari Tenho teki kauden kolmannella maalillaan lukemiksi 2–2 ja päätöserässä Valtteri Viitakoski teki 5–3-maalin.

”Kaksi erää olimme heikompia. Paljon jäi vajaaksi tekemisessä. Mutta kolmas oli paljon parempaa peliä, TPS:n veskari (Oskari Fälden) joutui torjumaan siinä yli kymmenen kertaa”, Härmä sanoi.

Neljä KrP:n pelaajaa teki yli 20 maalia runkosarjassa. Rantala teki 29, Mikko Laakso 25, Viitakoski 24 ja Henri Johansson 22 maalia.

TPS-ottelusta olivat sivussa yli 10 ottelua pelanneista myös nuoret Topias Simonen ja Roope Wikström.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut