Tito C.A. iskussa jo avausstartissaan: Ruuna piti vauhtinsa maaliin asti”

Morison ei pettänyt lähdössään vaan juoksi voittoon. Runsaslukuinen yleisö näki Teivossa tasaisia lähtöjä.

Jukka Torvinen ohjasti Tito C.A.:n lämminveristen kovimman lähdön voittajaksi.

8.3. 21:07

Teivon tiistain naistenpäivän ravit tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle tasaisia lähtöjä, kovaa kilvanajoa ja jännitystä viime metreille asti.

Lämminveristen illan kovimmassa lähdössä Anne Kankaan valmennustallin Tito C. A. palasi parin kuukauden tauolta heti ensimmäisessä lähdössä voittajaesittelyyn. Kolmen hevosen tasaisessa maaliintulossa Jukka Torvisen ohjastama 7-vuotias ruuna työnsi turpansa ensimmäisenä maalitikulle. Voittoaika oli 14,8/2 120 metriä. Lähdön toinen oli Globalsatisfaction ennen Sahara Sandstormia.

”Tarkoitus oli, että hevoselle jää hyvä mieli lähdön jälkeen. Jos olisimme jääneet sisälle kiinni, se ei olisi haitannut. Ajokki oli niin hyvän tuntuinen, että käänsin sen ulos jo 500 metriä ennen maalia. Ruuna piti vauhtinsa maaliin asti”, Torvinen totesi.

Toto5-pelin päätöskohteessa rivin pankki, Morison, ei pettänyt kannattajiaan. Lahjasarjassa juossut ruuna otti neljänkymmenen metrin pakiltakin kauden kolmannen tolppansa ajalla 26,0/2 140 metriä.

”Yritimme tehdä kaiken, että pääsemme hyvää ravia maaliin asti. Ruuna on hypännyt joskus viimeisessä kurvissa. Tänään kaikki oli kuitenkin tosi helppoa”, Morisonin rattailla istunut Juha Utala sanoi.

Toto5-pelin avauskohteessa Olli Koivunen sai Zest Boylla kreivin aikaan kiritilaa neljännestä parista sisältä. 15-aikaisessa lopetuksessa Koivusen ajokki löi niukasti Juha Länsimäen Boss Birdlandin. Zest Boyn voittoaika oli 16,0a/2 100 metriä.

”Sisäradan juoksupaikka sopi meille. Tilaa tuli oikeaan aikaan ja ruuna spurttasi terävästi 200 metrin kirin”, Koivunen kertoi.

Rivin kaksi muuta oikeaa ruksia olivat Frakker ja Picardie. Viisi oikein Toto5-lappu palautti 469,45 euroa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut