Kaski, Pokka ja Tuohimaa jättivät KHL-seuransa – Sarjassa on jäljellä enää seitsemän suomalaista

KHL:n pudotuspelijoukkueissa oli vielä viikon alussa 17 suomalaispelaajaa.

Avangard Omskia viime vuosina edustanut puolustaja Ville Pokka oli mukana Pekingin olympialaisissa kultaa voittaneessa maajoukkueessa.

5.3. 16:20

Suomalaisten jääkiekkoilijoiden joukkopako idän KHL-liigasta jatkui myös lauantaina.

Venäläinen urheilukanava Match TV kertoi verkkosivuillaan, että KHL:n hallitsevan mestarin Avangard Omskin puolustajat Oliwer Kaski ja Ville Pokka jättivät seuran.

Kanavan mukaan Omskin neljä muuta ulkomaalaispelaajaa jäivät joukkueeseen.

Match TV uutisoi myös, että Neftehimik Nizhnekamskin suomalaismaalivahti Frans Tuohimaa lähti seurastaan. Neftehimikin jätti myös jenkkihyökkääjä Dan Sexton.

Pokka ja Tuohimaa olivat mukana Pekingissä Suomen olympiakultaa voittaneessa joukkueessa. Kaski voitti Leijonissa MM-kultaa vuonna 2019, mutta oli Pekingissä vain varapelaajana.

KHL:n pudotuspelijoukkueissa oli vielä viikon alussa 17 suomalaispelaajaa, mutta viikon kuluessa luku on pudonnut seitsemään.

Mikko Lehtonen, Joonas Kemppainen ja Leo Komarov edustavat Pietarin SKA:ta. Joonas Nättinen on Severstal Tsherepovetsin riveissä, Jori Lehterä edustaa Moskovan Spartakia, Teemu Pulkkinen pelaa Traktor Tsheljabinskissa ja maalivahti Joni Ortio torjuu kazakstanilaisessa Barys Nur-Sultanissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut