LP Kangasalan valmentajalle kelpaa mikä tahansa pudotuspelivastustaja – ”Ainoana tavoitteena on mestaruus”

Varma hyökkäyspeli oli Arttu Keräsen mieleen, kun Kangasala pehmitti LiigaPlokin.

Gabriela da Silva hyökkäsi virheettömästi LiigaPlokia vastaan.

5.3. 20:38 | Päivitetty 5.3. 20:41

LP Kangasalan naislentopalloilijat tekevät kaiken mahdollisen päästäkseen täydellä arsenaalilla vajaan kahden viikon päästä alkavaan kauden liigahuipennukseen.

Siksi painavasti hyökkäävä laituri Ronja Heikkiniemi seurasi lauantaista runkosarjaottelua kentän laidalta.

Heikkiniemen poissaolosta huolimatta Kangasala kypsytti kautensa päättäneen Liigaplokin vaivattomasti 3–0 (25–18, 25–18, 25–10).

Kangasala pelaa vielä torstaina kotiottelun sarjan heittopussia Kuortanetta vastaan ja käyttää tämän illan oman pelinsä hiomiseen.

Kuusamon Pallo-Karhut voittaa suurella todennäköisyydellä runkosarjan. Myös LP Viesti saattaa ohittaa vielä Kangasalan, mutta se edellyttää täyttä pistepottia Hämeenlinnan Lentopallokerholta ja Oriveden Ponnistukselta.

”Emme uhraa energiaa runkosarjasijoituksen pohtimiseen. Lähdemme liikkeelle siltä paikalta, mihin päädymme. Eikä vastustajaakaan kannata miettiä etukäteen. Sillä ei ole väliä, kun ainoana tavoitteena on mestaruus”, Kangasalan valmentaja Arttu Keränen painotti.

Keränen oli tyytyväinen Kangasalan esityksiin tämän viikon peleissä Helsinki Volleyta ja Liigaplokia vastaan.

”Hyökkäyspeli oli sennäköistä kuin sen kuuluukin olla. Tulosta tuli – ja suorat virheet jäivät vähiin”, Keränen kiitteli.

Brasilialaishakkuri Gabriela da Silva hyökkäsi nyt virheettömästi ja kirjasi saldon 15/+14. Myös kanadalaissentteri Braedyn Tuttonin työskentely miellytti valmentajaa: 13/+12.

Tervehtyneestä Emmi Riikilästä on kasvanut Kangasalan tukipilari kauden mittaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut