Classic päätti runkosarjan makeaan kotivoittoon – ”Ilmassa oli playoffkevään henkeä”

Aliisa Pöllänen nousi 10 maalin kerhoon.

23.2. 22:34

Alisa Pöllänen teki jo avauskympillä kaksi maalia ja vaikka Classic ei naisten salibandyliigan runkosarjan viimeisessä ottelussaan tehnyt enempää maaleja, niin niitä ei tarvittukaan. Voitto TPS:stä tuli maalein 2–1.

”Alku tosiaan näytti siltä että vietetään maalijuhlia. Mutta sitten ei niin tapahtunutkaan”, tiivisti Classicin valmentaja Juuso Koskinen.

Runkosarjan pistepörssin ylivoimaisesti 53 pisteellä voittanut Milla Nordlund syötti toisessa erässä Laura Rantasen maalin, mutta enempää maaleja ei Lempäälässä nähtykään.

”Vaikka ottelulla ei ollut sarjataulukon kannalta merkitystä, niin molemmat halusivat voittaa ja mielestäni ilmassa oli playoffkevään henkeä. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin. Meillä Julia Saarinen pelasi vasta toisen kokonaisen ottelunsa tällä kaudella ja oli loistava”, Koskinen sanoi.

Runkosarjan sijoitukset olivat selvillä jo ennen ottelua. TPS sijoittui toiseksi, Classic neljänneksi. Molemmat saavat maaliskuun 12. päivänä alkaviin puolivälieriin kotiedun, kolme parasta saa valita niihin vastustajansa.

”Lomat on pidetty ja puolivälieriä ennen pidetään normaalia rytmiä eli harjoituksia ja lepoa sopivassa suhteessa”, Koskinen sanoi.

Pölläsen maaleilla Classic sai viidennen vähintään 10 maalia tehneiden listaan. Suvi Hämäläinen ja Meri Jokinen tekivät 14 maalia, Jenni Torkki 12, Pöllänen 11 ja Julia Woivalin 10 maalia.

Pölläsen suorituksen arvoa nostaa, että hän pelasi vain 14 ottelua, kun runkosarjassa pelattiin kaikkiaan 21 ottelua.

TPS voitti peräti 13 ottelua peräkkäin ennen kuin se viime sunnuntaina hävisi paikalliskilpailija FC Loistolle. Se kertoo paljon siitä minkä tason vastustajan Classic pystyi nyt voittamaan ja minkä tason hyökkäyksen se piti vain yhdessä maalissa.

Voitto oli Classicin ensimmäinen tällä kaudella TPS:ää vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut