Kevään 2020 MM-kisojen peruminen herätti Suomen kisaorganisaation uuteen todellisuuteen – kun kaikki alkoi näyttää hyvältä, Venäjä hyökkäsi Ukrainaan: ”Olihan se meillekin shokki”

Koronapandemian takia Suomen MM-kisaorganisaatio joutui laatimaan vaihtoehtoisia suunnitelmia sille, miten kisat saadaan järjestettyä. Helmikuun lopulla alkanut Venäjän hyökkäyssota aiheutti järjestäjille lisää harmaita hiuksia. Tämä juttu on osa tiistaina ilmestyvää MM-erikoisteemaa, jossa kerrotaan kaikki, mitä jääkiekon kotikisoista täytyy tietää.

Heikki Hietasen taival vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen pääsihteerinä on ollut täynnä erilaisia haasteita. Nyt on kuitenkin aika poimia hedelmät, kun kisat alkavat Nokia-areenassa 13. toukokuuta.

10.5. 8:00

Aamulehti

Heikki Hietanen valittiin jääkiekon MM-kisojen pääsihteeriksi loppuvuodesta 2018.

Ajat olivat silloin toiset, eikä covid-19 kuulunut arkipuheen sanastoon, omikronista, koronapasseista tai lock downeista puhumattakaan.

Hietanen naurahtaa ajatukselle siitä, että kahden viime vuoden aikana hän olisi herkeämättä toivonut maailman olevan kuta kuinkin samanlainen paikka kuin vuonna 2018.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut