Akaa-Volley taivutti Ducksin reilussa tunnissa – ”Vuoden nopein peli” - Urheilu - Aamulehti

Akaa-Volley taivutti Ducksin reilussa tunnissa – ”Vuoden nopein peli”

Kristo Kollo palkittiin lauantaina Akaa-Volleyn parhaana pelaajana. Arkistokuva joukkueen marraskuisesta kotiottelusta Savo-Volleyta vastaan.

15.1. 19:57

Aamulehti

Akaa-Volley vierasottelu Vantaan Ducksia vastaan sujui lauantaina samaan tapaan kuin joukkueiden aiemmatkin kohtaamiset tällä kaudella miesten lentopalloliigassa: kolme erää, suora kolmen pisteen voitto akaalaisille. Tällä kertaa 3–0-tulos syntyi vain noin 70 minuutissa erin 20–25, 20–25, 18–25.

”Vuoden nopein peli”, vantaalaisseura murjaisi Facebook-sivuillaan.

Kotijoukkueen järjestämässä lehdistötilaisuudessa vieraiden voittoa kuvailtiin kliiniseksi.

”Tänään ei tarvinnut tehdä sirkustemppuja, oma suoritustaso oli riittävän korkealla”, Akaa-Volleyn päävalmentaja Olli Kunnari myönsi.

”Saimme syötöllä ihan hyvää painetta ja riittävästi palloja kentästä ylös. Hyvällä teholla kun tapettiin palloja, peli meni näin”, hän jatkoi.

Akaan parhaana pelaajana palkittu Kristo Kollo kehui myös joukkueensa syöttöpeliä.

”Jos en mieti lukuja vaan pelkkää pelituntumaa, onnistuimme mielestäni pitämään hyvää painetta syötöissä. Vastustajat tuskailivat vastaanottonsa ja vastahyökkäystensä kanssa”, Kollo sanoi lehdistötilaisuudessa.

Virolainen yleispelaaja teki ottelussa kaikkiaan 11 pistettä. Hakkuri Urpo Sivulan 15 pistettä olivat ottelun korkeimmat.

Akaa-Volley nousi voittonsa myötä 44 sarjapisteeseen ja liigassa toiseksi. Joukkueella on kuitenkin takanaan jo 22 ottelua, kun esimerkiksi 45 pistettä keränneellä sarjakärjellä Savo-Volleylla pelattuja otteluita on vasta 19 ja kolmatta sijaa pitävällä VaLePallakin vain 16.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut