OrPo menetti peräti kaksi erää korteilla, jotka tulivat kielenkäytöstä: ”Tuli sanottua aika pahasti” - Urheilu - Aamulehti

OrPo menetti peräti kaksi erää korteilla, jotka tulivat kielenkäytöstä: ”Tuli sanottua aika pahasti”

Ariana Pirv oli OrPon tehokkain, kun Vampula kaatui kotisalissa. Kuva marraskuulta 2021.

12.1. 22:02

Orivesi

Oriveden Ponnistus voitti keskiviikkona erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen LP-Vampulan 3-2 naisten lentopallon Mestaruusliigassa.

Värikkääksi ottelun teki ainakin se, että sekä kolmas että neljäs erä päättyivät vierasvoittoon kotijoukkueen saatua 22–24-tilanteessa pisteen arvoisen punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

”Kolmannessa erässä kortin sai valmentaja, neljännessä pelaaja eli Nea Luntamo. V-alkuiset sanat eivät kuulu peliin. Olisin voinut ajaa miehen katsomoonkin, mutta sitä en tehnyt”, selvitti päätuomari Arto Muro.

Luntamo myönsi käyttäneensä turhan värikästä kieltä.

”Tuli sanottua aika pahasti. Mutta vähän ihmettelen korttia, sillä purin vain omaa turhautumista kaaokseen enkä sanonut mitään kenellekään henkilökohtaisella tavalla”, Luntamo sanoi.

OrPo voitti kaksi erää niukasti, mutta sen jälkeen vieraiden peli koheni selvästi. Silti viides erä oli uudelleen kotijoukkueelta erinomainen, se voitti sen 15–7.

”Tämä joukkue on henkisesti vahva. Vaikka kaksi erää menetettiin tuolla tavalla, niin pystyimme kokoamaan itsemme henkisesti uudelleen”, Luntamo vakuutti.

Luntamo myönsi että kreikkalainen valmentaja Nikolaos Gitzekos käyttää joskus treeneissäkin värikästä kieltä.

-”Tulinen temperamentti näkyy aina välillä”, Luntamo sanoi.

Valmentajan avopuoliso Ariana Pirv oli jälleen tehokkain, nyt pisteitä tuli 22. Hän oli ainoa kuusikosta, jolle ei merkitty ässiä, mutta vastaanotossa ja kenttäpuolustuksessa hän oli jälleen kerran eliittiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut