VaLePa julkistaa torstaina uuden keskipelaajan – Severi Savonsalmi toivoo kovaa vahvistusta - Urheilu - Aamulehti

VaLePa julkistaa torstaina uuden keskipelaajan – Severi Savonsalmi toivoo kovaa vahvistusta

VaLePan Severi Savonsalmi kantoi vastuuta keskihyökkäyksestä. Savonsalmi kuvattiin marraskuussa Akaa–VaLePa-ottelussa.

12.1. 22:06

VaLePa julkaisee torstaina uuden keskipelaajan. Valmentaja Janne Kangaskokko myönsi että tulossa on ulkomaalainen pelaaja.

”Kun tämä mies on tullut, niin joukkue on ainakin joksikin aikaa valmis. Ei ole enää taloudellista mahdollisuutta hankkia ulkomailta uutta hakkuria, vaikka sellainenkin oli haussa”, Kangaskokko sanoi.

Severi Savonsalmi kantoi toisen kerran peräkkäin päävastuun keskihyökkäyksestä, sillä Tuomas Hautala ja Mikko Karjarinta ovat sivussa. Ducks kaatui 3–0 ja näin VaLePa kuittasi kauden toistaiseksi ainoan tappionsa.

”Ei ollut valittamista, oli toinen hyvä peli putkeen. Kasvanut vastuu sopii ainakin minulle hyvin”, Savonsalmi sanoi.

Kahdestatoista passista yhdeksän kenttään lyönyt Savonsalmi ei tiennyt uuden vahvistuksen nimeä.

”Toiveissa on että tulisi mahdollisimman kova pelaaja. Treeneissä kehittyisi sitä enemmän mitä kovempi kaveri on vastapuolella verkkoa. Saisi lisää haastetta kehittää omaa peliä paremmaksi”, Savonsalmi sanoi.

Tuomas Tihumäki on selviytynyt pätkäpestistä hyvin ja oli keskiviikkona joukkueen ainoa pelaaja, joka ei tehnyt yhtään hyökkäysvirhettä.

”Tuomas on onnistunut hyvin, mutta ei ole minun asia miettiä mitä joukkueessa tapahtuu. Minä vain pelaan mahdollisimman hyvin”, Savonsalmi sanoi.

Yleispelaaja Sakari Mäkinen oli tehokkain 14 pisteellä. Ässiä joukkueelle kertyi seitsemän ja syöttövirheitä vain kuusi.

”Syöttö toimi tänään todella hyvin, se oli sitä jo edellisessä ottelussa”, Kangaskokko tiivisti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut