Jasmin Kähärä ja Remi Lindholm täydentävät joukkueen - Urheilu - Aamulehti

Hiihdon olympiajoukkue on nyt valmis: Jasmin Kähärä ja Remi Lindholm täydentävät joukkueen

Jasmin Kähärä täydentää naisten Pekingin lähtevän hiihtojoukkueen.

12.1. 20:17

Aamulehti

Suomen Olympiakomitean hallitus kokoontui 12.1. ja vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät lopulliset maastohiihdon olympiavalinnat Pekingin talvikisoihin.

Suomen seitsemän naisen ja kuuden miehen kokoinen maastohiihtojoukkue Pekingin Olympialaisiin on saanut lopullisen muotonsa. Viimeisessä vaiheessa joukkueeseen valittiin Jasmin Kähärä ja Remi Lindholm.

”Tiistaina tehdyissä maastohiihdon valinnoissa avoimeksi jätettiin maapaikkakiintiöstämme vielä yksi paikka naisiin ja yksi miehiin. Keskiviikkona saimme virallisen vahvistuksen, että Planican maailmancup-kilpailuja ei korvata, vaan ne perutaan. Näin ollen kansainvälisiä näyttökilpailuja ei enää ole, joten maastohiihtäjien kansainväliset näytöt on annettu”, Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki kertoo tiedotteessa.

Suomen kisajoukkue saa lopullisen muotonsa 24. tammikuuta, jolloin tehdään loput valinnat. Joukkue on muodostumassa noin 90 urheilijan kokoiseksi. 24:nnet talviolympialaiset kilpaillaan Kiinan Pekingissä 4.–20. helmikuuta.

Seitsemän naista, kuusi miestä

Naiset: Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski

Miehet: Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm, Joni Mäki, Iivo Niskanen, Lauri Vuorinen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut