Kooveen illan ottelu IPK:ta vastaan siirtyy – vastustajan riveissä on ilmennyt koronatartuntoja - Urheilu - Aamulehti

Kooveen illan ottelu IPK:ta vastaan siirtyy – vastustajan riveissä on ilmennyt koronatartuntoja

JYPin liigajoukkueessa on todettu koronatartuntoja – HIFK-vierasottelu siirtyy tältä illalta.

Kooveen ottelu IPK:ta vastaan siirtyy koronatartuntojen takia.

5.1. 16:29

Iisalmi

Jääkiekon Mestiksessä pelaavan Iisalmen Peli-Karhujen tämän päivän kotiottelu tamperelaista Kooveeta vastaan siirtyy IPK:ssa ilmenneiden koronatartuntojen takia. Samalla IPK joutuu siirtämään kolme muutakin kotipeliään.

IPK:n usealla edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Joukkueessa kaikki positiivisen testituloksen saaneet henkilöt ovat lieväoireisia, eikä tartuntojen alkuperä ole tiedossa. Viranomaispäätöksellä koko joukkue on määrätty karanteeniin.

Karanteenimääräys koskee koko joukkuetta, koska viranomaiset katsoivat joukkueen viettäneen aikaa yhdessä perheenomaisissa olosuhteissa, ja se kohottaa jatkotartuntojen riskiä. Tämän myötä myös kahdesti rokotetut ja negatiivisen näytteen antaneet oireettomat henkilöt on asetettu karanteeniin.

Jääkiekkoliigan tämän illan ohjelmassa oleva ottelu HIFK–JYP siirtyy. Ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan varotoimenpiteenä, koska JYPin joukkueessa on todettu koronavirustartuntoja.

JYPin verkkosivujen mukaan liigajoukkueen kahdella jäsenellä on todettu koronatartunta. Positiivisen testin saaneiden henkilöiden oireet ovat lieviä. Alueellinen tartuntatautiviranomainen ei ole asettanut joukkuetta karanteeniin, mutta joukkueen tilannetta seurataan.

JYPin ylihuomiseksi merkittyä kotiottelua JYP–Kärpät ei ole vielä toistaiseksi peruttu, vaan jyväskyläläisjoukkue odottaa tartuntaviranomaisen päätöstä mahdolliseen karanteeniin liittyen.

Tänään on Liigassa määrä pelata kello 17 alkavat ottelut Kärpät–Ilves ja SaiPa–HPK.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut