Kolmen luottopelaajan poissaolo ei horjuttanut LP Kangasalaa – ”Kentällä ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä” - Urheilu - Aamulehti

Kolmen luottopelaajan poissaolo ei horjuttanut LP Kangasalaa – ”Kentällä ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä”

Kangasala tyrmäsi tyhjässä kotisalissaan edellisiltana OrPon yllättäneen Woman Volleyn.

Kanadalaissentteri Braedyn Tutton teki erinomaista jälkeä verkolla.

3.1. 21:40

LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen suhtautui ihailtavan tyynesti maanantaiseen naisten lentopalloliigan kamppailuun Woman Volleyn myrskyvaroituksesta huolimatta.

Rovaniemeläisjoukkue ryösti edellisiltana yllätyspisteet Oriveden Ponnistukselta kypsän esityksen jälkeen.

”Muutaman pelaajan poissaolo ei saa näkyä liikaa toiminnassa”, Keränen painotti.

Siitä huolimatta Kangasalan 3–0 (25–16, 25–19, 25–14) -voittolukemat olivat odotettua selkeämmät lähtökohtiin nähden.

Kangasala pelasi koko ottelun ilman kolmea luottopelaajaansa Katja Kylmäahoa, Roosa Laakkosta ja Gabriala da Silvaa. Kylmäaho ja Laakkonen olivat vaihtokulmauksessa. Da Silva ei ole tällä hetkellä edes Kangasalla.

Brasilialaishakkuria odotetaan vahvuuteen jo lauantaiseen Vampula-kamppailuun.

Kolmikon poissaolo avasi tilaisuuden Emmi Jaloselle, Taija Tikalle ja Neea-Maria Joelle. Kaikki tuuraajat täyttivät paikkansa mainiosti.

”Pallotreenien vähäisyys näkyy yleensä joulutauon jälkeen, mutta nyt tytöt pelasivat erittäin kypsästi. Esitys oli ilo silmälle. Kentällä ei ollut yhtään heikkoa lenkkiä”, Keränen suitsutti.

Kangasala romutti WoVon toiveet erinomaisella syöttö- ja vastaanottopelillä. Kun lisukkeeksi tuli vielä tukku upeita puolustuksia, vieraiden eväät oli syöty.

Maajoukkuelaituri Ronja Heikkiniemi ei hypännyt vieläkään kentän puolelle. Polviansa parannellut Heikkiniemi on seurannut pelejä sivusta jo syyskuun lopusta lähtien.

””Ronen” piti olla nyt pelissä, mutta aattona tuli pieni tapaturma. Siksi hän oli lepovuorossa edelleen”, Keränen selvitti.

Lentopalloliigan johto päätti maanantaina, että ottelut pyritään pelaamaan alkuperäisen ohjelman mukaan.

”Tilanne on hyvin samanlainen kuin kahtena edelliskeväänä. Uskon vahvasti, että pystymme handlaamaan sarjan loppuun asti. Nyt on pidettävä huoli, ettemme mokaa itse”, Keränen painotti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut