Australian avoimiin tähtäävä pelaaja saapui maahan koronapositiivisena – tartunnat alkoivat levitä Abu Dhabin turnauksessa - Urheilu - Aamulehti

Australian avoimiin tähtäävä pelaaja saapui maahan koronapositiivisena – tartunnat alkoivat levitä Abu Dhabin turnauksessa

Kanadan Denis Shapovalovilla todettiin koronatartunta Sydneyssä. Hänetkuvattiin Mubadala-tennisturnaukessa Abu Dhabissa 18. joulukuuta.

26.12.2021 10:08

Sydney

Tenniksen maailmanlistalla 14:nneksi sijoitettu kanadalaispelaaja Denis Shapovalov on antanut positiivisen koronanäytteen Sydneyssä. Shapovalov on ensimmäisiä pelaajia, jotka ovat saapuneet Australiaan kauden ensimmäistä grand slam -turnausta ja sitä edeltäviä kilpailuita varten.

Shapovalovin oli tarkoitus osallistua 1. tammikuuta alkavaan ATP cup -joukkuekilpailuun ja kolmen viikon kuluttua alkaviin Australian avoimiin.

Shapovalov ilmoitti Twitterissä, että hän kärsii lievistä koronaoireista.

”Annoin positiivisen koronanäytteen saavuttuani Sydneyyn. Noudatan koronaohjeita eristys mukaan lukien ja ilmoitan asiasta tapaamilleni ihmisille”, Shapovalov kertoi.

”Palaan kentälle, kun se on taas turvallista.”

Shapovalov osallistui joulukuussa Abu Dhabin turnaukseen, jonka jälkeen myös Rafael Nadal, Belinda Bencic ja Ons Jaber paljastuivat koronapositiivisiksi.

Australian avointen johtaja Craig Tiley kommentoi aiemmin Nadalin tartuntaa ja arveli, ettei se vaikuta Australian avoimiin.

”Positiivisen koronatestin antaneet pelaajat odottavat niin pitkään, etteivät he enää levitä tartuntaa. Sen jälkeen kaikki on kunnossa”, Tiley vakuutti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut