Anastasia Kulikova laittoi Kiinan Lin Zhun ahtaalle WTA-turnauksen välierissä – ei riittänyt - Urheilu - Aamulehti

Anastasia Kulikova laittoi Kiinan Lin Zhun ahtaalle WTA-turnauksen välierissä – ei riittänyt

Suomen Anastasia Kulikova pääsi välieriin, mutta hävisi Kiinan Lin Zhulle, eikä päässyt loppuotteluun. Kuva on otettu Fed Cupin Suomi–Tanska-pelistä 4. helmikuuta 2020.

25.12.2021 10:10

STT

Suomen Anastasia Kulikova kärsi tenniksen WTA125-turnauksen välierissä tappion Kiinan Lin Zhulle joulupäivänä. Lin Zhu otti Soulin turnauksessa loppuottelupaikan pistein 6–1, 7–6 (8–6), mutta WTA-tasolla debytoinut Kulikova taisteli toisessa erässä ankarasti finaalipaikasta.

Vuoden 1992 jälkeen ensimmäisen suomalaispelaajana WTA-turnauksen välieriin selvinnyt Kulikova venytti ottelun tunnin ja 29 minuutin kamppailuksi.

Lin on sijoitettu turnauksessa kakkoseksi. Debyyttinsä WTA-tasolla tehnyt Kulikova lähti turnaukseen sijoittamattomana pelaajana.

Maailmanlistalla sijalle 142 sijoitettu Lin hallitsi ensimmäistä erää mielin määrin, kun rankingissa 274:nneksi noteeratulla Kulikovalla oli ongelmia sekä syöttöpelissä että syötönpalautuksissa.

Toisessa erässä Kulikova käänsi asetelmat ja tarjosi Linille yhä lujemman vastuksen. Kulikova sai sekä syöttöpelinsä että palautukset kuntoon, mutta Lin onnistui kakkossyötöistään edelleen selvästi suomalaista paremmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut