Markkasen Cleveland pyyhki kotiparkettiaan vierasjoukkue Houstonilla – suomalainen upotti 12 pistettä - Urheilu - Aamulehti

Markkasen Cleveland pyyhki kotiparkettiaan vierasjoukkue Houstonilla – suomalainen upotti 12 pistettä

Cleveland otti jo viidennen perättäisen voittonsa.

Clevelandilla on tältä kaudelta 18 voittoa ja 12 tappiota. Houstonilla on puolestaan takanaan 19 tappiota ja vasta yhdeksän voittoa.

16.12.2021 6:42

Cleveland

Koripallon NBA-liigassa suomalaispelaaja Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers on ottanut yli 30 pisteellä voiton vierasjoukkue Houston Rocketsista. Isäntäjoukkue voitti ottelun pistein 124–89 ja otti jo viidennen perättäisen voittonsa.

Cleveland määräsi ottelun tahdin jo avausneljänneksellä. Isännät lähtivät ensimmäisestä erästä johdossa pistein 35–16. Niskan päällä seura pysyi myös seuraavat kaksi neljännestä ja varmisti voittonsa jo hyvissä ajoin.

Markkanen upotti ottelussa viidestä kolmosyrityksestään kaksi. Lisäksi hän otti kaksi levypalloa ja teki yhden koriin johtaneen syötön. Markkanen nappasi ottelussa kaikkiaan 12 pistettä. Suomalainen oli joukkueensa viidenneksi eniten pisteitä tehnyt.

Garland vei pistekuninkuuden

Ottelun kovin pistemies oli Clevelandin Darius Garland 21 pisteellä. Garland pussitti kuudesta yrittämästään kolmen pisteen heitosta puolet ja otti kaksi levypalloa. Koriin johtaneita syöttöjä hän teki kolme.

Kovimman levypallosaldon teki Houstonin pistekuningas, 19 pisteen Alperen Sengun. Hän nappasi kaikkiaan 11 levypalloa. Heti perässä kymmenellä levypallolla tuli Clevelandin Dean Wade.

Eniten koriin johtaneita syöttöjä teki Clevelandin 12 syötön Ricky Rubio.

Ennen Clevelandin ja Houstonin tuoretta kohtaamista kumpikin joukkue oli ehtinyt voittaa edellisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan.

Clevelandilla on tältä kaudelta 18 voittoa ja 12 tappiota. Houstonilla on puolestaan takanaan 19 tappiota ja vasta yhdeksän voittoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut