BC Nokia hankki joukkueeseensa viidennen ulkomaalaispelaajan - Urheilu - Aamulehti

BC Nokia hankki joukkueeseensa viidennen ulkomaalaispelaajan

Greg Gibson (kesk.) löysi BC Nokialle uuden ulkomaalaispelaajan.

14.12.2021 21:25

Aamulehti

BC Nokia on hankkinut riveihinsä viidennen ulkomaalaispelaajan, Justin Piercen. Pierce, 23, on tuttu mies Suomen kentiltä, sillä hän edusti viime kaudella miesten Korisliigassa Lapuan Kobria kerättyään 16,6 pistettä, 5,2 levypalloa ja 3,5 syöttöä ottelua kohden.

Piercen säväytettyä tulokaskaudellaan ammattilaisena hän siirtyi täksi syksyksi Saksan kakkostasolle Pro A:han, jossa hän edusti hyvin tilastoin Kirchheim Knightsia kolmen ottelun verran ja myöhemmin Panthers Schwenningeniä. Piercen sopimus Panthersiin mahdollisti neuvottelut BC Nokian kanssa, mikä lopulta poiki matkan Pirkanmaalle.

”Justin on peluri, joka pystyy pelaamaan eri pelipaikkoja ja tuo meille monipuolisuutta. Tiedämme, että hän pystyy pelaamaan Korisliigassa hyvällä tasolla, ja hän sopii siihen, mitä koitamme Nokialla tehdä”, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson luonnehti seuran verkkosivuilla.

BC Nokialla on tällä hetkellä joukkueessaan viisi ulkomaalaispelaajaa: Pierce, Kahron Ross, Ronshad Shabazz, Steven Haney ja Arnaldo Toro. Lisäksi seuran Tevaun Kokko pelaa Raholan Pyrkivässä miesten ykkösdivisioona B:ssä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut