Niemisen talli juhli Teivon illassa - Urheilu - Aamulehti

Niemisen talli juhli Teivon illassa

Joulupukin viikonvaihteessa Rovaniemellä tavannut Santtu Raitala ohjasti Teivon iltaraveissa kaksi voittoa.

7.12.2021 21:14

Suomessa syntyneiden kolmivuotiaiden lämminveristen Nuorten sarja 2021 oli Teivossa Markku Niemisen tallin juhlaa. Lähdön voitti Santtu Raitalan ohjastama Mescalin Shade ajalla 18,9/2 120. Toisena maalilinjan ylitti Callela Exlover, jonka rattailla istui itse tallipäällikkö Nieminen.

"Ruuna näytti kykynsä jo Seinäjoen avausstartissa ja se on mennyt oikeaan suuntaan edellisestä Porin startista”, Raitala kertoi.

Illan toisen voiton Niemisen tallille Raitala narutteli kolmivuotiaiden lämminveristen 2100 metrin tasoitusajossa. Pihtiputaalainen yllätti lähdön suursuosikit Time Matchin ja Zolamanin King Of The Northin rattailla.

"Juoksu meni tosi hyvin. Kun käänsin orin vapaalle radalle Time Matchin selästä, hevonen kiri hienosti lopun ja otti kovia päänahkoja”, Raitala iloitsi.

T5-pelin kylmäverilähtö meni pelisuosikki Maatian Tähdelle lähes koko matkan johdon jälkeen. Teemu Okkolinin ajokin kauden kolmas voitto tuli ajalla 28,6/2120 metriä.

"Tamma on nousukunnossa. Se tuntui lopussakin niin hyvältä, että annoin Seppo Markkulalle ja Tarlingille tilaa. Parivaljakosta ei ollut kuitenkaan uhkaajiksi. Hevonen otti hallitun voiton”, Okkolin kertoi.

Illan Toto5-pelin kaksi ensimmäistä lähtöä olivat Jukka Torvisen heiniä. Hän käänsi voittajaesittelyyn Credit To Loven ja vähän pelatun Hazellan. Viides oikea ruksi oli Pegasos Evo. Oikea Toto5-lappu palautti peräti 4860,95 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut