Markkasen Cleveland otti 116–101-vierailuvoiton Washingtonista - Urheilu - Aamulehti

Markkasen Cleveland otti 116–101-vierailuvoiton Washingtonista

Clevelandilla on nyt takanaan neljän ottelun voittoputki.

Washington Wizardsin Daniel Gafford (21, oik.) juhli Cleveland Cavaliersin Lauri Markkasen (24) vieressä onnistunutta heittoa.

4.12.2021 7:48

STT

Koripallon NBA:ssa Yhdysvaltain pääkaupungissa vieraillut Lauri Markkasen Cleveland Cavaliers otti Washingtonin Wizardseista 116–101-vierailuvoiton. Ottelussa Markkanen palloili tililleen 15 pistettä ja nousi ottelun pelaajista neljännen sijan pisteentakojaksi.

Levypalloja Markkanen heitti 6 ja syöttöjä kaksin kappalein. Kolmen pisteen onnistuneita heittoja kertyi 4 ja yrityksiä 12. Lisäksi Markkanen teki yhden onnistuneen vapaaheiton.

Ottelun ykköstykki oli Markkasen joukkuetoveri Darius Garland, joka takoi pisteitä hurjat 32 kappaletta. Myös kakkossijan pisteentekijä Jarrett Allen 28:lla oli Clevelandin riveistä.

Markkanen oli pelissä yli 36 minuuttia, eli käytännössä koko ottelun Garlandin ja Allenin rinnalla. Vastapuolelta Markkasen edelle nousi pisteissä täpärästi ainoastaan israelilaispelaaja Deni Avdija, joka kerrytti 16 pistettä.

Clevelandilla on nyt takanaan neljän ottelun voittoputki. Viime viikkoina ovat kaatuneet niin Miami Heat, Dallas Mavericks kuin Orlando Magickin. Edellinen tappio oli Phoenix Sunsia vastaan marraskuun lopulta.

Cleveland on tällä hetkellä NBA:n keskisen divisioonan kolmannella sijalle 13 voitollaan. Edellä ovat Milwaukee Bucks 14:llä ja Markkasen entinen seura Chicago Bulls 15 voitollaan. Bullsit eivät pelanneet tämänkertaisella ottelukierroksella lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut